11-03-2016: Søren Pind: Revisionen af EU-våbendirektivet skal bekæmpe terror – ikke jægere

EU-Kommissionens forslag til revision af EU-våbendirektivet har fået en ublid medfart i store dele af EU og bliver karakteriseret som symbolpolitik i kølvandet på terrorangrebet i Paris. Siden fremsættelsen af forslaget har DJ arbejdet intenst på, at overbevise EU-parlamentarikere og nationale regeringer om, at forslaget i al væsentlighed vil ramme de lovlige våben, mens formålet i virkeligheden må være at stramme grebet om de illegale våben. Justitsminister Søren Pind er enig. Resultatet af gårsdagens ministerrådsmøde går jægernes vej.

10-03-2016: Spændende dagsorden til næste VFR-møde

Vildtforvaltningsrådet afholder sit næste møde den 15. marts. Dagsordenen til mødet er nu offentliggjort, og som vi har for vane, kommenterer vi forud for mødet på de enkelte dagsordenspunkter. Ét punkt, nemlig afrapporteringen fra Den Nationale Hjortevildtgruppe, vil helt sikkert interessere mange jægere.

10-03-2016: Spændende dagsorden til næste VFR-møde

09-03-2016: Nordsjællændere beder om hjælp til skydebaneproblematikken på kredsmødet

Et par helt nye jagtforeninger var med for første gang, da Danmarks Jægerforbund Kreds 7 søndag den 6. marts afholdt det årlige kredsmøde hvor 168 deltagere fra 45 foreninger havde sat søndagen af til at mødes i Boruphallen.

08-03-2016: Ny buekoordinator

Den nye buekoordinater har sendt en mail

08-03-2016: Jagttegn

Husk at indberette dit vildtudbytte.