23-06-2017: Danmarks Jægerforbund styrker skydebaneindsatsen

Danmarks Jægerforbund har besluttet at styrke organisationens skydebaneindsats. Det sker blandt andet ved tilførsel af flere ressourcer til udfærdigelse af miljøgodkendelsesansøgninger for vores skydebaner. Som et led i indsatsen, indledte Jægerforbundets skydebaneteam onsdag den 21. juni en række dialogmøder med landets skydebaner.

23-06-2017: Danmarks Jægerforbund styrker skydebaneindsatsen

23-06-2017: Uspiseligt tysk forslag om trofæimport

I denne uge har man onsdag i ’EU Scientific Review Group’ og torsdag i ’Group of Experts of the Competent CITES Management Authorities’ diskuteret et tysk forslag, der kan medføre alvorlige begrænsninger for import af jagttrofæer af ikketruede CITES-arter i EU. Den danske repræsentation er imod forslaget.

23-06-2017: Uspiseligt tysk forslag om trofæimport

22-06-2017: Oplevelsesdag og Dyrskue

Oplevelsesdag i Langstrup mose og Roskilde Dyrskue

22-06-2017: Rævehold uden politisk opbakning

Siden Folketinget i 2014 besluttede, at rævehold til oplæring og afprøvning af gravsøgende hunde skulle udfases og helt stoppe med udgangen af 2016, har man forsøgt at få den beslutning ændret ad politisk vej. Men som den politiske situation er nu på Christiansborg, synes det ikke muligt at mobilisere et flertal.

22-06-2017: Rævehold uden politisk opbakning

21-06-2017: Nyjægerjagter hos Naturstyrelsen

Når du har bestået både jagtprøven og haglskydeprøven, er du berettiget til at deltage i en af Naturstyrelsens mange jagter.