15-03-2016: Mød DJ på Jagt og Outdoor messen i Odense

Den 1. – 3. april står Danmarks Jægerforbund klar til at møde gæsterne på Jagt og Outdoor messen i Odense. Besøg vores stand i Hal C og få en snak og en kop kaffe, prøv aktiviteterne i børnehjørnet eller få dit trofæ opmålt.

15-03-2016: Mød DJ på Jagt og Outdoor messen i Odense

15-03-2016: Testside2

15-03-2016: Test

Dette er en testhistorie, som vi bruger til at teste nogle tekniske løsninger på vores hjemmeside.

14-03-2016: Søg Plant for Vildtet-ordningen om et tilskud

14-03-2016: Søg Plant for Vildtet-ordningen om et tilskud

13-03-2016: Fredsommeligt HB-valg i kreds 4

Syd- og Sønderjyllands medlem af Danmarks Jægerforbunds hovedbestyrelse hedder fortsat Jens Venø Kjellerup. Det står fast efter dagens kredsmøde i Jels, hvor udsigten til et kampvalg om posten forduftede op i den blå forårshimmel da kredsbestyrelsesmedlem Poul Bundgaard bad om ordet som den allerførste, da valghandlingen var på dagsordenen.

13-03-2016: Søg Plant for Vildtet-ordningen om et tilskud

Tilskudsordningen ”Plant for Vildtet” rummer en årlig pulje på 1,5 mio. kr. Alle lodsejere kan søge ordningen om et tilskud til plantning af træer og buske i det åbne land til gavn for vildtet. Det kan eksempelvis være vildtremiser, hegn eller krat, som kan være med til at skabe yngle- og fødemuligheder samt skjul og læ for vildtet.