12-04-2018: Gå på nettet og kom på jagt

Når jagttegnet er i hus, skal praksis afprøves på jagt. Men hvordan kommer man egentligt på jagt, og hvordan giver man sin jagtviden vokseværk? Også her har vi løsningen til dig, hvis du bare har en internetforbindelse.

12-04-2018: Kirsten Skovsby udpeget som bestyrelsesmedlem for Nationalpark Kongernes Nordsjælland

Efter indstilling fra Danmarks Jægerforbund er Kirsten Skovsby blevet udpeget som bestyrelsesmedlem i Nationalpark Kongernes Nordsjælland af miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen. Nationalparken indvies den 29. maj.

11-04-2018: Best practice for dåvildtforvaltning

Hvordan forvalter du bedst dåvildtet på din ejendom? Få gode råd om best practice i forhold til afskydning, vildtpleje, samarbejde og meget mere.