09-10-2015: Justitsminister vil hjælpe jægerne med knivlov

Jægere og fiskere skal ikke være bekymret for at bære kniv, siger justitsminister Søren Pind i et skriftlig svar til Danmarks Jægerforbund.

08-10-2015: Kortere jagttid på kortnæbbet gås

Miljø- og Fødevareministeren har nu nikket til Vildtforvaltningsrådets anbefaling om midlertidigt at suspendere januarjagten på kortnæbbet gås og sendt forslaget i fire ugers høring. Januarjagten blev indført sidste år, sideløbende med en adaptiv forvaltningsplan for den kortnæbbet gås, der skal sikre, at bestanden holdes på cirka 60.000 individer.

08-10-2015: Rigspolitiet vil ikke sætte mål for sagsbehandlingstider

Rigspolitiet vil ikke sætte mål for sagsbehandlingstider. Danske jægere og andre våbenejere er blevet tabere i Rigspolitiets jagt efter besparelser i peanut-størrelse. Sagsbehandlingstiderne på våbentilladelser er steget fra få dage i til 10 uger i gennemsnit. Uacceptabelt, siger formand for Danmarks Jægerforbund Claus Lind Christensen.

07-10-2015: Tilmelding til trofæopmåling udsat

Den officielle efterårsopmåling af EUROPÆISKE trofæer af hjortearterne kron- då- sika- og råvildt samt muflon, vildsvin og ræv foregår rundt i landet i november og december. På grund af tekniske problemer med tilmeldingssystemet kan man først tilmelde sine trofæer ultimo oktober.

06-10-2015: Ny knivlov på vej

Knivloven var med i regeringens lovkatalog, da statsminister Lars Løkke Rasmussen i dag åbnede folketinget.

05-10-2015: Driftsforstyrrrelser på hjemmesiden

Fredag den 9/10 2015 er Danmarks Jægerforbunds hjemmeside nede i 15 minutter mellem klokken 7.15 og 7.30. Derudover oplever vi for tiden en række tekniske problemer på hjemmesiden, som vi arbejder på højtryk med at løse.

02-10-2015: Agerhøns fra Sydsjælland flytter hjemmefra

Agerhøns fra Sydsjælland flytter hjemmefra

02-10-2015: Dialog om udsætning af fjervildt

Første møde i rækken af dialogmøder om opdræt- og udsætning af fjervildt var velbesøgt. Læs mere om mødet, og de fremtidige møder her.