24-08-2017: Forbrugerrådet Tænk tester hundeforsikringer

I det nyeste nummer af Forbrugerrådet Tænk Penge har de testet markedets hundeforsikringer. Trygs hundeforsikring vinder titlen "Bedst i test". Den hundeforsikring kan medlemmer af DJ få rabat på.

24-08-2017: Forbrugerrådet Tænk tester hundeforsikringer

23-08-2017: Hjælp med at finde de tabte harer!

I forbindelse med et projekt, der skal gøre os klogere på haren, har tre harer med halsbånd forladt deres område i Østjylland. Halsbåndene indeholder værdifulde data, og derfor efterlyser forskerne nu harerne.

23-08-2017: Hjælp med at finde de tabte harer!

22-08-2017: Hundetræning: ”Dæk" og ”indkald”

Del 4: Grunden til, at netop ”DÆK” og ”INDKALD” kædes sammen i denne artikel, er, at specielt disse to færdigheder ofte er årsag til mange frustrationer mellem hund og fører, når uddannelsen som jagthund skal hænge sammen hen mod slutningen af grundtræningen.

22-08-2017: Hundetræning: ”Dæk" og ”indkald”

21-08-2017: Nye kuverter til kronvildt vidensindsamling

På baggrund af tilbagemeldinger fra jægere, der har bidraget med kæber til kæbeindsamlingen, er det nu blevet endnu lettere – og billigere – at bidrage til den igangværende vidensindsamling.

21-08-2017: Nye kuverter til kronvildt vidensindsamling