28-10-2015: Se årets video af kronvildt i brunst fra Hjardemål Klit

Det er så småt ved at blive en tradition, at Egon Bennetsens videoer af kronvildt i brunst fra Nordjylland dukker op i slutningen af efteråret. Således også i år, hvor du kan se videoerne lige her.

27-10-2015: Rejsegilde på Jagtens Hus

På torsdag den 29. oktober fra kl. 14 til 15 er der rejsegilde på Jagtens Hus ved Rønde for håndværkere, medarbejdere og lokale samarbejdspartnere.

23-10-2015: Dødelig sygdom på fremmarch: Afrikansk svinepest

Afrikansk Svinepest er på fremmatch, hvor danske jægere tager på jagt. Læs her, hvordan du som jæger skal tage dig i agt for at medbringe den dødelige smitte til Danmark.

23-10-2015: Årets Vildtret: Shish kebab af fasan

Kok fra Svinkløv Badehotel vinder Årets Vildtret med menuen shish kebab af fasan, naanbrød og sauce med varme krydderier til forret og stegt hare med hibiscus samt en fyldig vildtsauce til hovedret.

22-10-2015: Vær ’flink af natur’ – og tag skraldet med dig

Friluftsrådet har taget initiativ til anden del af "Hold Danmarks Rent kampagnen", "Flink af natur", som skal bidrage til at mindske affaldet i naturen. Har du eller din jagtforening nogle arrangementer henover efteråret og vinteren, er det muligt at få tilsendt kampagnemateriale for at støtte op om projektet - og lette affaldsindsamlingen.

20-10-2015: Så er der kommet ekstraordinære hagl- og riffelprøver

På grund af stor efterspørgsel efter pladserne på efterårets haglskydeprøver på Sjælland, har Danmarks Jægerforbund oprettet to ekstraordinære haglskydeprøver den 7. og 21. november i kreds 6. I samme åndedrag er der den 29. november oprettet en ekstraordinær riffelprøve i kreds 4.

14-10-2015: Børn skal lære, hvor maden kommer fra

I disse dage er en flok entusiastiske 13 til 15-årige kommende jægere på tur med Danmarks Jægerforbund, for at lære om at høste af naturens overskud på bæredygtig vis. Imens har en anden flok børn og unge overværet en dissektion af en løve i Odense Zoo. Vi mener, at vi i Danmark skal værne om den tradition, at vi lærer vores børn, hvor maden kommer fra, og hvordan naturen fungerer.

12-10-2015: Vingeundersøgelsen – september 2015

I løbet af september måned har Vingeundersøgelsen fået tilsendt i alt 1.105 vinger. Det er en bedre start på sæsonen end i sidste sæson,