23-03-2016: Sæsonens første haglskydeprøve skudt i gang

Nu er sæsonen for hagskydeprøver igen åben, og årets første prøve er afholdt. Budskabet til aspiranterne, der håber på at bestå, er igen i år: træning, træning og træning.

21-03-2016: Sagsbehandlingstiderne går begge veje, men digitaliseringen kommer til sommer

Siden januar er det gået både frem og tilbage med sagsbehandlingstiderne, men for de fleste tilladelsestyper er der fremgang at spore. Politiet er da også fortrøstningsfulde – især pga. åbningen af et nyt digitalt ansøgningsområde for både private og virksomheder fra sensommeren 2016.

16-03-2016: DJ om skudt kongeørn: komplet uacceptabelt

Dansk Ornitologisk Forening har fundet en død kongeørn med hagl i kroppen. Foreningen vil nu politianmelde hændelsen. DJ’s formand er rystet over udåden, som han kalder komplet uacceptabelt.

16-03-2016: VFR sætter retning for kronvildtforvaltningen

Vildtforvaltningsrådet holdt møde i går den 15. marts med en række for jægerne meget spændende emner på dagsordenen. Naturligvis var spørgsmålet om fremtidens kronvildtforvaltning det mest springende punkt. Der var forståelse for jægernes ønske om dels en faglig og juridisk udredning af arealkravet, dels en udredning af den fremtidige indberetningspligt.

16-03-2016: VFR sætter retning for kronvildtforvaltningen