Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

Nyheder

13-06-2016: Kom med indstillinger til 15. juni Fondens Naturpris


15. Juni Fondens Naturpris belønner et realiseret projekt, der har bidraget med en ekstra indsats for naturen, med 150.000 kroner. Der er nu åbent for indstillinger til prisen, og alle kan komme med deres bud på en værdig modtager frem til 1. august.

10-06-2016: Det lysner i Bruxelles


Siden de forfærdelige terrorhandlinger i Paris, der fik fremskyndet revisionen af EU’s våbendirektiv, er der arbejdet ihærdigt på, at Kommissionens forslag ikke skulle gennemføres, som det blev fremsat. Resultatet af disse anstrengelser ser vi nu effektueret på ministerrådsmødet i dag, hvor Søren Pind har lyttet til jægerne.

10-06-2016: Regulering i Nationalpark Vadehavet skal hjælpe trængte arter


Nationalpark Vadehavet og Danmarks Jægerforbund er gået sammen om et stort projekt, hvor trængte ynglefugle i det værdifulde naturområde skal hjælpes gennem intensiv regulering af ræv, mårhund, mink og krage.

10-06-2016: FM i kombi er jægernes mesterskab i mangekamp


Nogle er skrappe i trap eller er måske fænomenale på bukkeskiven, mens andre mestrer riffelskydning til løbende mål eller at pulverisere lerduer i alle vinkler i sporting. At gøre det hele i den samme konkurrence – det kaldes Danmarks Jægerforbunds mesterskab i Nordisk Kombi Skydning.

09-06-2016: Roskilde 2016


Tak for jeres store og betydningsfulde indsats for Danmarks Jægerforbund på Roskilde Dyrskue.
Vi havde igen i år rejst en meget stor stand i Haven på Dyrskuepladsen, som var på størrelse med 5 fodboldbaner. Alle grene af DJ´s aktiviteter var repræsenterede lige fra hunde, buer, flugtskydning, jagtsti, Sweisshunde til hornblæsere.

09-06-2016: Jægerforbundet på Roskilde Dyrskue 2016


Utrættelige frivillige kræfter sørgede igen i år for en fantastisk repræsentation af jagten og Danmarks Jægerforbund på Roskilde Dyrskue. Fra formanden i kreds 7, Marie-Louise Achton-Lyng, har vi modtaget denne stemningsrapport.

07-06-2016: Tredje gang og nu med dame-række – FM i Jagtbueskydning 2016


Forbundmesterskabet i Jagtbueskydning 2016 blev afholdt på Lolland af Sakskøbing Jægerforening. For første gang blev der kæmpet i en dame-række, og skytterne fik sat masser af gode pile. Læs rapportagen fra dagen her - og se alle billederne.

06-06-2016: Hjortevildtforvaltning er hot!


Det konstaterede Jan Eriksen som afslutning på dialogmødet om kronvildtforvaltning i Jels med henvisning til både temperaturen indenfor og engagementet hos deltagerne. Der var en god og konstruktiv spørgelyst, der mest af alt satte spørgsmålstegn ved præmissen for at ændre på det bestående. Fra DJ’s side blev der lagt vægt på, at man i det sønderjyske skal prøve at komme med i en forsøgsordning, så man kan placere de seks ugers hjortejagt efter eget ønske.