Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

Nyheder

17-06-2016: Forbundsmesterskabet i jagtsti 2016: Fireren fejrer triumfer


Ingen over og ingen ved siden af kreds 4; for ottende år i træk vandt sønderjyderne holdkonkurrencen, og for fjerde gang blev Morten Vinding fra kreds 4 også individuel mester. Mesterskabets opbygning og afvikling fik lutter anerkendende smil og rosende ord.

17-06-2016: DJ i debat med to ministre på Folkemødet


Undervisningsminister Ellen Trane Nørby og Miljø- fødevareminister Esben Lunde Larsen skal lære at partere et rådyr på Folkemødet på Bornholm i forbindelse med en debat om folkeskolereformen. Underviseren er naturvejleder fra DJ Franz Holmberg, og i debatpanelet med de to ministre er DJ-formand Claus Lind Christensen.

16-06-2016: Status på våbendirektivet: Ministerådets bud


I sidste uge citerede vi justitsminister Søren Pind for at sige om ministerrådets bud på revisionen af våbendirektivet: ”De kritikpunkter, som bl.a. Danmarks Jægerforbund har peget på i forhold til Kommissionens oprindelige forslag, vurderes nu at være løst.” Vi faktatjekker, om det er rigtigt og giver samtidig et overblik over den kommende proces.

16-06-2016: DJ til folkemøde på Bornholm


Torsdag, fredag og lørdag er DJ-formand Claus Lind Christensen, direktør Michael Stevns og enkelte medarbejdere til Folkemødet på Bornholm. Blandt andet skal DJ deltage i en debat med to ministre om skolereformen og undervisning af eleverne i naturen.

15-06-2016: Få overblikket: VFR’s indstilling om hjortevildtet


Vildtforvaltningsrådets indstilling om fremtidens hjortevildtforvaltning, der blev indgået på mødet i går, tirsdag, afføder naturligvis mange spørgsmål. Her finder du en gennemgang af punkterne i den indstilling, som bliver sendt til miljø- og fødevareministeren.

15-06-2016: Vigtigt vildtforvaltningsrådsmøde trak i mange retninger


Et af årets vigtigste vildtforvaltningsrådsmøder sluttede i går, tirsdag, aftes. På dagsordenen var tunge emner som fremtidens hjortevildtforvaltning, buejagt på det store hjortevildt, januarjagt på kortnæbbet gås og endnu et kapitel i sagaen om mågerne. Alle emner der indbød til meningsbrydninger mellem medlemmerne i rådet.

14-06-2016: Lokal forvaltning er løsningen


Der er behov for lokal forvaltning, og i det nordlige Jylland ønsker de en model, hvor de tager et lokalt ansvar. Sådan lød et væsentligt budskab fra mødet om hjortevildtet i Nibe i sidste uge.

14-06-2016: Vildtforvaltningsrådets indstilling til den fremtidige forvaltning af hjortevildt


Vildtforvaltningsrådet har i dag drøftet et forslag fra den nationale hjortevildtgruppe om fremtidig forvaltning af kronvildt i Danmark.