01-04-2016: Møde for kontaktpersoner for regulering

Til venlig orientering afholder Danmarks Jægerforbund møder/kurser for kontaktpersoner for regulering.

01-04-2016: Afstemningen er åben: Årets Jagtforening 2016

Traditionen tro skal Årets Jagtforening kåres igen i år. Der er otte nominerede jagtforeninger - én fra hver kreds. Mød kandidaterne her, afgiv din stemme på medlemsnettet og deltag i konkurrencen om et gavekort til jagtudstyr fra Jaguar Gruppen.

31-03-2016: Sagsbehandlingstiderne får endnu et tilbageslag

Politiets hårdtprøvede administrative centre må lide endnu en tort: Politiets Våbenregister er nede, og det giver især problemer med at udstede nye tilladelser for de administrative centre.

31-03-2016: Jagtsti

Tag på jagtsti den 23. april og få en lærerig dag.

30-03-2016: Ændring af Våbendirektivet – bærer vores EU arbejde frugt?

De sidste måneder har Danmarks Jægerforbunds engagement i EU i høj grad været præget af drøftelser af EU-Kommissionens forslag om en ændring af Våbendirektivet, hvilket har vakt stor bekymring hos jægere i hele EU.

30-03-2016: Ændring af Våbendirektivet – bærer vores EU arbejde frugt?

24-03-2016: Dit vildtudbytte skal indberettes nu

Det nærmer sig sidste frist for at få indberettet sidste sæsons vildtudbytte. Se de oftest stillede spørgsmål her. Du skal især være opmærksom, hvis du har en riffel eller ammunition til hagl eller riffel i hjemmet.

23-03-2016: Sæsonens første haglskydeprøve skudt i gang

Nu er sæsonen for hagskydeprøver igen åben, og årets første prøve er afholdt. Budskabet til aspiranterne, der håber på at bestå, er igen i år: træning, træning og træning.