31-08-2017: Opråb: Husk vingeundersøgelsen 2017/18

Endeligt er sommeren forbi og et vaskeægte efterår står for døren. Det betyder, at både jægere og vingeundersøgelse tager hul på en ny jagtsæson. Nedlægger du trækvildt, vil vingeundersøgelsen meget gerne modtage dine vinger.

30-08-2017: HB: Forsat fokus på arbejdet med alle jagthunderacer i DJ

På det nyligt overståede hovedbestyrelsesmøde i Danmarks Jægerforbund var et af emnerne jagthundearbejdet i DJ, som mundede ud i en udtalelse fra bestyrelsen. Læs den her.

30-08-2017: HB: Forsat fokus på arbejdet med alle jagthunderacer i DJ

30-08-2017: Temaaften om RÅVILDTFORVALTNING

Skyder vi for meget til væggen og for lidt til fryseren? I samarbejde med kredse og jagtforeninger afholdes en række temaaftener om råvildtforvaltning. Vi vil bl.a. drøfte følgende områder: · DJ’s politiske retning for forvaltning af råvildt · Råvildtsundhed, mulige tegn på ”råvildtsyge” · Anbefalinger til forvaltning af råvildt Målgruppen er jægere, lodsejere og andre naturinteresserede. Oplægsholdere på temaaftnerne er forskere, praktikere, vildtkonsulenter og medarbejdere fra DJ.

30-08-2017: Danmarks Jægerforbund investerer i endnu bedre undervisning til de kommende jægere

Pressemeddelelse: De to udbydere af undervisningsmateriale til jagttegnsundervisning, Danmarks Jægerforbund i Rønde og Vildt & Jagt i Hornslet har i flere år, henholdsvis 5 og 51 år, udgivet parallelle undervisningssystemer. Med virkning fra og med d. 1. september 2017 overtager Danmarks Jægerforbund alle rettigheder til at producere og udgive undervisningsmaterialerne ”Vildt & jagt i Danmark”.

29-08-2017: Jægere får lov til at udsætte flere fasaner

Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen vil tillade jægerne at udsætte flere fasaner i naturen. Til gengæld skal jægerne gennemføre varige forbedringer af naturen. Danmarks Jægerforbund er tilfreds med aftalen.

29-08-2017: Jægere får lov til at udsætte flere fasaner