14-04-2016: Sidste chance for at stemme på Årets Jagtforening

Afstemningen om Årets Jagtforening 2016 er inde i sin sidste fase. I aften, den 14. april kl 23.59, er det sidste chance for at afgive din stemme på en af de 8 kandidater

12-04-2016: Pilotkursus for bestyrelserne i Jægerrådene

Et nyt kursus for bestyrelser i landets jægerråd er nu på trapperne efter en "pilotkursus", hvor der er blevet høstet erfaringer. Næste skridt er at få jægerrådsuddannelsen og kursus udbudt lokalt.

07-04-2016: Tag på dansk-tysk jagtmesse i weekenden

Sæsonen for jagt- og naturmesser er godt igang, og i denne weekend er det tid til en af de større: Outdoor 2016 i Neumünster. Som altid er der fokus på det grænseoverskridende samarbejde - i år med en særlig byttebørs, hvor du kan bytte en jagtdag med en ligesindet tysk jæger. Medlemmer af Danmarks Jægerforbund kommer gratis ind.

05-04-2016: Naturpakken skal gavne naturen i landbrugslandet

I dag har Claus Lind Christensen, formand for Danmarks Jægerforbund, et debatindlæg om regeringens kommende naturpakke på altinget.dk. Den trængte natur i landbrugslandet må ikke blive glemt, er hans budskab.

04-04-2016: Bliv godsejer for en dag

Herregårdsjægerne har sat gang i deres årlige auktion over jagtoplevelser på mange af de danske godser og herregårde. Det giver dig muligheden for at få en unik jagt- og naturoplevelse og samtidigt støtte en god sag.

04-04-2016: Forstyrrelse af fugle på et balancebræt – sidste chance for optælling af agerhøns

Nu er det sidste chance for optælling af agerhøns.

01-04-2016: Læs Jæger fra april online nu

Nu er april måneds version af Jæger på vej ud til medlemmernes postkasser. Kan du ikke vente kan du læse dit eksemplar online. Er du endnu ikke medlem, kan du få en gratis smagsprøve her.

01-04-2016: Fejl i DCE-rapport

En kvik jæger har opdaget en fejl i DCE-rapporten ’Bæredygtig Kronvildtforvaltning’. DCE har nu rettet fejlen, som dog ikke ændrer ved rapportens konklusioner, vurderer DJ’s ekspert i hjortevildt, Mads Flinterup.