01-09-2017: Miljø- og fødevareministeren vil åbne for falkejagt og buejagt på større hjortevildt

Jagt med falke og andre rovfugle kan være på vej til en renæssance i Danmark. Det kan blive resultatet af et nyt lovforslag, der også skal bane vej for forsøg med buejagt på dåvildt og kronvildt. Ministerens melding glæder Danmarks Jægerforbund, som straks vil kigger nærmere på lovforslaget.

01-09-2017: Læs i Jæger september 2017

Det er blevet september og tid til jagt og en ny udgave af Jæger. Som altid serverer vi et par af månedens højdepunkter sammen med en gratis smagsprøve på septembernummeret af Jæger.

01-09-2017: Forgiftede ænder i Store Vildmose

Man risikerer alvorlig forgiftning, hvis man spiser ænder eller fisk fra den nordjyske naturperle, Store Vildmose. Danmarks Jægerforbund opfordrer alle, der har oplysninger i sagen om at kontakte politiet.

01-09-2017: Læs i Jæger september 2017

31-08-2017: DJ opnår dispensation til jægerne

31-08-2017: DJ opnår dispensation til jægerne

31-08-2017: Opråb: Husk vingeundersøgelsen 2017/18

Endeligt er sommeren forbi og et vaskeægte efterår står for døren. Det betyder, at både jægere og vingeundersøgelse tager hul på en ny jagtsæson. Nedlægger du trækvildt, vil vingeundersøgelsen meget gerne modtage dine vinger.