30-04-2016: Fredeligt repræsentantskabsmøde

Så er Danmarks Jægerforbunds repræsentantskabsmøde i Vingsted hotel & konferencecenter slut. Mødet blev afviklet i en god og optimistisk ånd. Knap var tonerne fra Broby Blæsernes skinnende jagthorn forstummet, før Jægerforbundets formand, Claus Lind Christensen, indledte sin beretning som sidste år – med en lille kort film. Årets gennemgående budskab i både filmen og formandens beretning er, at du som medlem af Danmarks Jægerforbund får indflydelse, indsigt og bliver en del af et stort interessefællesskab.

30-04-2016: Jette Baagøe modtager Jægerprisen 2016

Det er jagtens førstedame Jette Baagøe, museumsdirektør på Jagt- og Skovbrugsmuseum i Hørsholm igennem tre årtier, der modtager Danmarks Jægerforbunds ærespris ’Jægerprisen’.

29-04-2016: Hovedbestyrelsen har konstitueret sig

På et møde i Vingsted i dag, den 29. april 2016, har Danmarks Jægerforbunds hovedbestyrelse konstitueret sig. Se her hvordan arbejdet fordeles.

28-04-2016: ”Råvildtsyge” og hvad så?

Er ”råvildtsyge” et udtryk for en ny aggressiv sygdom i vores danske bestande af råvildt, eller er det et udtryk for en forfejlet forvaltning sammenholdt med, at råvildtets naturlige bæreevne måske er nået i områder med ”råvildtsyge”? Måske er det en kombination af flere dele, og måske er løsningen faktisk lige til: Helt overordnet handler det nemlig om at skyde flere af de rigtige dyr og at undgå fodring.

28-04-2016: Racedyst 2016

Racedyst 2016 - Anerkendt apporteringsprøve

26-04-2016: Send en SMS til 1919, når Jæger udebliver

Vi har etableret en sms-service, så du kan sende en sms, når Jæger ikke lander i postkassen, som det skal, hvilket vil sige senest den 3. i måneden.

26-04-2016: Send SMS til 1919, når Jæger udebliver

21-04-2016: Enigt folketing vedtager ny knivlov

Samtlige partier på Christiansborg stemte i dag for regeringens nye knivlov. Jægere, friluftsfolk og andre knivbærere kan igen finde lommeknivene frem uden at frygte en dom for overtrædelse af knivloven. Hvis loven ikke virker efter hensigten, så kigger vi på den igen, siger justitsminister Søren Pind (V).