31-12-2015: 2015: Året der gik i Jægerforbundet

Nu skal vi til at lukke det kapitel, der hedder 2015. Måske er vildtstegen allerede i ovnen? Her fra Danmarks Jægerforbund vil vi gerne ønske jer alle et godt nytår ved at tage et kig tilbage på året, der gik, med et udpluk af alle dets politiske sager, jagtfaglige diskussioner og organisatoriske omvæltninger.

28-12-2015: Kom til foredrag om Jægerforbundets projekter

I Januar og februar afholder Danmarks Jægerforbund en foredragsrække rundt om i landet, som har til formål at præsentere de projekter, som forbundet deltaget i, og som bidrager med nyttig viden om Danmarks natur og fauna. Du tilmelder dig foredragene i vores aktivitetskalender.

22-12-2015: Eva Kjer Hansen: Flere bramgæs må reguleres

Bestanden af bramgæs er nu på 1,2 mio. og skaderne for de danske landmænd så omfattende, at der skrues op for reguleringen.

22-12-2015: Justitsministeriet svarer på kritik

Siden lanceringen af den nye knivlov har en del borgere ytret bekymring angående begrebet ’anerkendelsesværdigt formål’. Derfor har Justitsministeriet i dag sendt jægerforbundet en uddybende forklaring af begrebet.

22-12-2015: Våbenskabe - hvad må du efter 1. januar 2016?

22-12-2015: Flere kortnæbbet gæs end først antaget

Bestanden af Kortnæbbet gås er større end først antaget. Det er konklusionen oven på årets anden tælling. Derfor forventer Danmarks Jægerforbund, at januarjagten genindføres.

21-12-2015: Pind: Den gamle knivlov kunne ikke mere

Den gamle knivlov stod ikke til at rede, siger justitsminister Søren Pind, som forklarer, at både han og ministeriet fik troen på, at en helt ny knivlov var den rigtige vej frem i dialogen med Danmarks Jægerforbund, Friluftsrådet, Danmarks Våbenhandlerforening og spejderne.

21-12-2015: Ny knivlov kæmpe sejr for jægerne

En samlet blå blok har i dag kl. 13 præsenteret en ny knivlov, som ved første øjekast ser ud til at løse jægernes og danskernes problemer med ulovlige knive. Det vil sige, at reglerne lempes for almindelige, lovlydige mennesker, men skærpes for knive i nattelivet.