08-01-2016: Læs januarudgaven af Jæger

Januarudgaven af Jæger er på gaden. Her kan du læse et gratis udvalg af artiklerne , og medlemmer kan læse hele bladet. Tag blandt andet med på duejagt, efter vildsvin med buen og få tips til at træne din hund.

08-01-2016: Vinterkulde og hunde

Sørg for gode forhold til kennel- og udehunde

07-01-2016: Årsmøder i Jægerrådene

Sådan finder du dit lokale jægerråds årsmøde i vores aktivitetskalender.

06-01-2016: Transport af hund til Sverige

Hvis du ønsker at medbringe din egen hund på jagt eller ferie i Sverige, er regelsættet ikke længere helt så stramt, som det er angivet i Jæger januar i artiklen ”Dagjagter mod Nord”.

05-01-2016: Forårsmarkprøver 2016

Forårsmarkprøver

04-01-2016: FACE manifest anerkender markvildtprojektet

Den Europæiske Sammenslutning af Jagtorganisationer, FACE, har netop udgivet et manifest for jægernes indsats med at fremme biodiversitet i Europa. Blandt de fremhævede projekter er Danmarks Jægerforbunds markvildtprojekt.

04-01-2016: Status på Jagtens Hus

Byggeriet går fremad, og man kan rigtig fornemme de tre nye huse på Molsvej.

02-01-2016: Rettelse: Fejl i de trykte jagttider i januarnummeret af Jæger

Ved en beklagelig fejl har der sneget sig to forkerte informationer ind i de trykte jagttider i januarnummeret af Jæger. Det drejer sig om kortnæbbet gås, som der ikke er jagt på i januar 2016, og Nilgås, hvor der er jagt på arten i januar.