16-03-2016: VFR sætter retning for kronvildtforvaltningen

Vildtforvaltningsrådet holdt møde i går den 15. marts med en række for jægerne meget spændende emner på dagsordenen. Naturligvis var spørgsmålet om fremtidens kronvildtforvaltning det mest springende punkt. Der var forståelse for jægernes ønske om dels en faglig og juridisk udredning af arealkravet, dels en udredning af den fremtidige indberetningspligt.

16-03-2016: VFR sætter retning for kronvildtforvaltningen

15-03-2016: Opsamling på årets kredsmøder

De otte kredsmøder er nu afholdt, og der kan gøres status. Der kan gøres status i forhold til mange emner, men denne opsamling koncentrerer sig om hjortevildtdebatten, valgene og demokratiet i Jægerforbundet samt signaler om behov for nytænkning af strukturen i Jægerforbundet.

15-03-2016: Mød DJ på Jagt og Outdoor messen i Odense

Den 1. – 3. april står Danmarks Jægerforbund klar til at møde gæsterne på Jagt og Outdoor messen i Odense. Besøg vores stand i Hal C og få en snak og en kop kaffe, prøv aktiviteterne i børnehjørnet eller få dit trofæ opmålt.

15-03-2016: Testside2

15-03-2016: Test

Dette er en testhistorie, som vi bruger til at teste nogle tekniske løsninger på vores hjemmeside.

14-03-2016: Søg Plant for Vildtet-ordningen om et tilskud

Tilskudsordningen ”Plant for Vildtet” rummer en årlig pulje på 1,5 mio. kr. Alle lodsejere kan søge ordningen om et tilskud til plantning af træer og buske i det åbne land til gavn for vildtet.

13-03-2016: Fredsommeligt HB-valg i kreds 4

Syd- og Sønderjyllands medlem af Danmarks Jægerforbunds hovedbestyrelse hedder fortsat Jens Venø Kjellerup. Det står fast efter dagens kredsmøde i Jels, hvor udsigten til et kampvalg om posten forduftede op i den blå forårshimmel da kredsbestyrelsesmedlem Poul Bundgaard bad om ordet som den allerførste, da valghandlingen var på dagsordenen.