30-03-2016: Ændring af Våbendirektivet – bærer vores EU arbejde frugt?

De sidste måneder har Danmarks Jægerforbunds engagement i EU i høj grad været præget af drøftelser af EU-Kommissionens forslag om en ændring af Våbendirektivet, hvilket har vakt stor bekymring hos jægere i hele EU.

24-03-2016: Dit vildtudbytte skal indberettes nu

Det nærmer sig sidste frist for at få indberettet sidste sæsons vildtudbytte. Se de oftest stillede spørgsmål her. Du skal især være opmærksom, hvis du har en riffel eller ammunition til hagl eller riffel i hjemmet.

23-03-2016: Sæsonens første haglskydeprøve skudt i gang

Nu er sæsonen for hagskydeprøver igen åben, og årets første prøve er afholdt. Budskabet til aspiranterne, der håber på at bestå, er igen i år: træning, træning og træning.

23-03-2016: Sæsonens første haglskydeprøve skudt i gang

21-03-2016: Sagsbehandlingstiderne går begge veje, men digitaliseringen kommer til sommer

Siden januar er det gået både frem og tilbage med sagsbehandlingstiderne, men for de fleste tilladelsestyper er der fremgang at spore. Politiet er da også fortrøstningsfulde – især pga. åbningen af et nyt digitalt ansøgningsområde for både private og virksomheder fra sensommeren 2016.

16-03-2016: DJ om skudt kongeørn: komplet uacceptabelt

Dansk Ornitologisk Forening har fundet en død kongeørn med hagl i kroppen. Foreningen vil nu politianmelde hændelsen. DJ’s formand er rystet over udåden, som han kalder komplet uacceptabelt.

16-03-2016: DJ om skudt kongeørn: komplet uacceptabelt