Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

Nyheder

28-06-2016: Brænder du for jagthunde?


Du kan stadig nå at lægge billet ind på en af pladserne som frivillig jagthunde-kredsunderviser.

22-06-2016: Nyt udbrud af skab på Sydsjælland


I 2015 blev der aflivet tre skabramte ræve ved Ørslev 10 kilometer nord for Vordingborg. En af den blev skudt af Kim Madsen, formand for Vordingborg og Omegns Jagtforening. Det var det første udbrud af skab på Sydsjælland i mange år. Herefter troede man at udbruddet var ovre, men for få dage siden blev der igen set skabramte ræve i området.

21-06-2016: DGI inviterer igen til fælles feltskydning


Som et led i det intensiverede samarbejde mellem jægere og sportsskytter, der skal sikre flere skytter og bedre skydebanefaciliteter for begge grupper, inviterer DGI jægerne til feltskydning i Karup den 21. august.

20-06-2016: Solskin over skydeterrænet


Da det blev besluttet at indstille al skydning på det militære skydeterræn ved Ålbæk i Sønderjylland mistede jægerne den eneste bane i landsdelen, der kunne bruges til jagtfeltskydninger. Efter et omfattende arbejde lykkedes det i år at få banen genåbnet. I weekenden mødtes 115 riffeljægere for at genindvie banen.

17-06-2016: Forbundsmesterskabet i jagtsti 2016: Fireren fejrer triumfer


Ingen over og ingen ved siden af kreds 4; for ottende år i træk vandt sønderjyderne holdkonkurrencen, og for fjerde gang blev Morten Vinding fra kreds 4 også individuel mester. Mesterskabets opbygning og afvikling fik lutter anerkendende smil og rosende ord.

17-06-2016: DJ i debat med to ministre på Folkemødet


Undervisningsminister Ellen Trane Nørby og Miljø- fødevareminister Esben Lunde Larsen skal lære at partere et rådyr på Folkemødet på Bornholm i forbindelse med en debat om folkeskolereformen. Underviseren er naturvejleder fra DJ Franz Holmberg, og i debatpanelet med de to ministre er DJ-formand Claus Lind Christensen.

16-06-2016: Status på våbendirektivet: Ministerådets bud


I sidste uge citerede vi justitsminister Søren Pind for at sige om ministerrådets bud på revisionen af våbendirektivet: ”De kritikpunkter, som bl.a. Danmarks Jægerforbund har peget på i forhold til Kommissionens oprindelige forslag, vurderes nu at være løst.” Vi faktatjekker, om det er rigtigt og giver samtidig et overblik over den kommende proces.

16-06-2016: DJ til folkemøde på Bornholm


Torsdag, fredag og lørdag er DJ-formand Claus Lind Christensen, direktør Michael Stevns og enkelte medarbejdere til Folkemødet på Bornholm. Blandt andet skal DJ deltage i en debat med to ministre om skolereformen og undervisning af eleverne i naturen.