21-09-2017: - Vi tager skarpt afstand fra forgiftning af rovfugle

Det er uacceptabelt, at der sker ulovlig forgiftning af rovfugle, som det aktuelle fund af fire døde glenter ved Silkeborg. Det mener Landbrug & Fødevarer, Dansk Ornitologisk Forening og Danmarks Jægerforbund, der tidligere har henvendt sig til Miljøministeriet for at øge samarbejdet om at stoppe ulovlige forgiftninger af rovfugle.

21-09-2017: - Vi tager skarpt afstand fra forgiftning af rovfugle

21-09-2017: Flere består haglskydeprøven

KREDS 7 er inde i en positiv udvikling, hvad angår beståelsesprocenten til haglskydeprøverne.

21-09-2017: Ny jæger – og hvad så?!

Hvad stiller man egentligt op, når man lige er blevet jæger? ”Kørekortet” er i hus. Nu skal du ”lære at køre bil”. Det hjælper vi dig meget gerne med i DJ.

21-09-2017: Ny jæger – og hvad så?!

20-09-2017: Kursus for trofæopmålere afviklet på Kalø

20 trofæopmålere fra flere nordiske lande mødtes i dag hos Danmarks Jægerforbund på Kalø for at blive certificerede CIC-trofæopmålere.

20-09-2017: Kursus for trofæopmålere afviklet på Kalø

20-09-2017: Husk at bestille sikkerhedsudstyr til jagt

Få sikkerhedsmateriel til efterårets jagter. Du kan bestille gratis sikkerhedsudstyr fra Tryg her på Jægerforbundets hjemmeside, men du skal betale portoen.