12-07-2016: Fra Christians Ø til Arktis: Dansker søger viden om havfugle

En ung dansk forsker sejler ombord på en canadisk isbryder i Arktis for at hjælpe med at observere og tælle fugle og havpattedyr, og bidrage til indsamlingen af havfugle, der skal bringe mere viden om de arktiske fødekæder i et hastigt foranderligt miljø.

08-07-2016: Landmænd viser interesse for vildtvenlig blomsterbrak

For første gang i år er det muligt for landmændene at skabe variation og tilgodese vildtet i MFO-brakken, og det har betyder 670 ha vildtvenlig blomsterbrak i landbrugslandet. Muligheden er opstået fordi blandt andet Danmarks Jægerforbund har presset på for at bløde reglerne op.

08-07-2016: Kom gratis til jagt- og naturmesse på Gram Slot

Den 20. – 21. august kan du komme til jagt- og naturmesse på Gram Slot. Messen er blandt andet arrangeret i samarbejde med Jægerforbundet, så vi har sikret alle vores medlemmer gratis adgang.

07-07-2016: Kommentar: Jagt er en del af naturforvaltningen

Vi jægere deltager i regulering, fordi det er den juridiske mulighed, der er, for at forvalte visse arter - og dermed dele af vores natur - bæredygtigt og ansvarligt. Når Naturfredningsforeningen mener, at det ikke nytter at "skyde sig ud af problemerne", glemmer de, hvad bæredygtig naturforvaltning betyder, skriver Claus Lind Christensen i denne kommentar til DN.

07-07-2016: Har du styr på udsætningen?

Det er sæson for udsætning af fjervildt, og derfor er der god grund til at repeterer lovgivningen på området. Danmarks Jægerforbund har lavet en video om udsætning, som opremser det vigtigste.

05-07-2016: Udbrud af Chronic Wasting Disease

En vildren og to elge i Norge har fået konstateret sygdommen Chronic Wasting Disease (CWD). CWD er en dødelige sygdom, som rammer hjortevildt. Det er første gang sygdommen er konstateret i Europa.

04-07-2016: Billedreportage: Vi flytter ind i Jagtens Hus

Kom med på en billedrundtur i Jagtens Hus, som det ser ud i dag, den 4. juli 2016, hvor medarbejder i Danmarks Jægerforbund flytter ind i de nye lokaler.

04-07-2016: Årets vildtudbyttestatistik er offentliggjort

DCE, Aarhus Universitet, har netop offentliggjort årets vildtudbyttestatistik. Du kan finde rapporten her. Historien opdateres.