05-10-2017: Hundetræning: Dirigering II

Del 7: Efter sidste artiklen om, hvordan ”ligeud-dirigering” indlæres, kommer jagthundekonsulenten i denne artikel ind på den noget sværere dirigering i terræn og ud til siderne.

05-10-2017: Hundetræning: Dirigering II

05-10-2017: Er du bekendt med reglerne for kørsel med jægere i vogn?

Sikker transport af jægere på en fællesjagt er alfa og omega. Men lovgivningen og de betingelser, der opstilles af forsikringsselskaberne, kan være svære at få et overblik over.

05-10-2017: Er du bekendt med reglerne for kørsel med jægere i vogn?

05-10-2017: Hvordan kommer jeg på jagt?

Den billigste og bedst dækkende mulighed er igennem Danmarks Jægerforbund. Find en af vore cirka 800 jagtforeninger, som råder over egen jagt, og meld dig ind her. Eller vov dig ud på det kommercielle jagtlejemarked og lej jagt. Den tredje mulighed er at købe dig til dagsjagter, enten hos private udbydere eller hos staten.

05-10-2017: Hvordan kommer jeg på jagt?

04-10-2017: Ny jagtlov på vej

2017 er et travlt år i dansk jagtpolitik.

04-10-2017: Ny jagtlov på vej

2017 er et travlt år i dansk jagtpolitik.