06-09-2017: På jagt efter bekkasin: Zig-zag i solen

Gæs og ænder trækker mange jægere til Værnengene, men en lille skare jægere kommer for at jage dobbeltbekkasinen. Det er en udfordrende og spændende jagtform.

06-09-2017: På jagt efter bekkasin: Zig-zag i solen

05-09-2017: Stemningsrapport fra den første weekend efter trækvildt

Blæst blev afløst af vindstille og flot vejr fredag morgen, da de første jægere tog ud efter det jagtbare trækvildt. Vi har fået stemningsrapporter fra premiereweekenden rundt om i landet.

05-09-2017: Stemningsrapport fra den første weekend efter trækvildt

04-09-2017: Skyd kun duer i flok i september og oktober

Man bør kun regulere duer, der flyver i flok. Enlige duer har ofte unger i reden.

04-09-2017: Skyd kun duer i flok i september og oktober

04-09-2017: Gift-sag kan i yderste tilfælde ende i eksklusion

Hvis politiets efterforskning i gift-sagen fra Store Vildmose fører til domsfældelse af en jæger, og vedkommende er medlem af Danmarks Jægerforbund, så kan personen se frem til en eksklusionssag. Det siger formand for Danmarks Jægerforbund Claus Lind Christensen, der er rystet over sagen fra Store Vildmose.

04-09-2017: Gift-sag kan i yderste tilfælde ende i eksklusion