16-09-2016: Dagsorden til VFR-mødet i september

Vildtforvaltningsrådet afholder sit næste møde den 22. september på Sparsholt College i England. Dagsordenen til mødet er nu offentliggjort, og som sædvanligt præsenterer og kommenterer vi forud for mødet de centrale dagsordenspunkter. Mødet indeholder dagsordenspunkter om udsætning og jagttider – to emner, der er i fokus hos jægerne.

15-09-2016: Ny lokalredaktør for Nordsjælland

Har du en nyhed der er interessant for hele kreds 7 kan du kontakte vores lokalredaktør

15-09-2016: Om hjortevildt og demokrati

Hjortedebatten optager stadig mange jægere, og på flere onlinemedier er der fortsat røster både for og imod den indstilling, der er lavet til miljø- og fødevareministeren til den fremtidige forvaltning.

12-09-2016: Kvalificering af spørgsmål til jagtprøven

Jagttegnslærerforeningen har i en pressemeddelelse gjort opmærksom på problemer med spørgsmålsstilling ved jagtprøven. Danmarks Jægerforbund er enige i, at det kan gøres bedre, og vi mener, at dialog med myndighederne er vejen frem.

12-09-2016: Lys i mørket kan skabe utryghed

En ny sæson for haretælling i markvildtslavene kommer imod os med hastige skridt. Lysning med projektører i mørket kan medføre en del utryghed hos befolkningen i lokalområdet og hos bilister, der passerer undervejs.

10-09-2016: Snoren klippet til Jagtens Hus

Lørdag d. 10. september blev Danmarks Jægerforbunds nybyggede domicil indviet, da H.K.H Prins Henrik klippede snoren til Jagtens Hus – Danmarks kraftcenter for jagt, natur og vildt.

08-09-2016: Indvielse kun for inviterede

Jagtens Hus indvies på lørdag af Hans Kongelige Højhed Prins Henrik. Da pladsen er begrænset, er arrangementet kun for særligt inviterede. Der er Åbent Hus for medlemmer på et senere tidspunkt.

07-09-2016: Berigtigelse af artiklen ”Tak til skydebrillerne”

I september-nummeret af Jæger indgår en artikel om en voldsom sprængning af låsestolen på en Sako 75 Finnlight. Heldigvis for brugeren har der været anvendt skydebriller, hvilket formentlig har reddet synet for brugeren.