08-11-2017: Bliv vært for Jagthornsmesterskabet 2019

Bliv vært for Jagthornsmesterskabet 2019 - Danmarks Jægerforbunds Jagthornsudvalg søger en blæsergruppe eller en lokal jagtforening, fra en af landets otte kredse, der vil være vært for Forbundsmesterskabet i Jagthornsblæsning 2019.

08-11-2017: Bliv vært for Jagthornsmesterskabet 2019

07-11-2017: Nordjysk jagthygge

Traditioner, hygge, sammenhold og sjove historier kan sagtens gøre det ud for en god dag, selvom det jagtlige udbytte er beskedent. Troels Romby Larsen leverer stemningsnedslag i en god dansk fællesjagt, som alle jæger kender den.

07-11-2017: Nordjysk jagthygge

06-11-2017: Gastronomisk kulmination på en weekend i jagtens tegn

Årets vildtret 2017: Weekenden var fyldt med opløftende, jagtlige oplevelser for alle tilskuere til Årets Vildtret 2017 på Samsø. De seks finalister i kokkekonkurrencen leverede tilmed gastronomisk innovation i særklasse, og de afrundede en yderst vellykket weekend på fornem vis.

06-11-2017: Gastronomisk kulmination på en weekend i jagtens tegn

03-11-2017: Fagrapport fra kæbeindsamlingen er på gaden

De første resultater fra kæbeindsamlingen har set dagens lys i Jæger nr. 9, men nu kan du læse hele fagrapporten her med resultaterne fra de 234 danske hjortekæber.

03-11-2017: Fagrapport fra kæbeindsamlingen er på gaden