01-11-2016: Affald fra nedlagt vildt

Jagtsæsonen er godt i gang. Det er for manges jægeres vedkommende også lig med dejligt vildt, der skal hjem i kødgryderne og i fryseren. Men hvordan er det nu med affaldet?

31-10-2016: Møde med justitsministeren

Gratis arrangement med Søren Pind

28-10-2016: Bliv medlem via sms

Det skal ikke være kompliceret og besværligt at blive medlem af Danmarks Jægerbund. Derfor har vi nu åbnet op for tilmelding via sms - lettere bliver det ikke.

28-10-2016: Gratis arrangement med Søren Pind

Mød justitsminister Søren Pind til en debat om jagt og våben.

27-10-2016: Fejl i partituret - FM 2017

Forbundsmesterskabet i jagthornsblæsning 2017
Bundne noder for mester række grupperne.
Sætte-nissen har været på spil. Der er blevet opdaget en fejl i partituret, der manglede en node i takt 4 Fürst Pless 2
I stedet for en pause skal der spilles et C. Der er lagt nyt partitur op, som kan hentes.

26-10-2016: VM for stående jagthunde 2016

Massiv dagsregn og stærk blæst var den dominerende vejrtype på årets verdensmesterskab for stående jagthunde, der i år blev afholdt i Danmark. Vejret betød vanskelige arbejdsforhold for hundene og var årsagen til, at tilfældighederne nok spillede en ganske stor rolle.

26-10-2016: Nyt artsleksikon på Danmarks Jægerforbunds hjemmeside

Jægerforbundet arbejder målrettet med at udvikle artsleksikon på deres hjemmeside. Artsleksikonet vil være et stærkt supplement til undervisningen frem mod jagtprøven. Allerede nu findes mange arter på siden.

26-10-2016: Undervisning i sikkerhed på jagt med filmen ’Vådeskud’

Vådeskud er en vigtig film om sikkerhed på jagt.
På opfordring fra en jagttegnskursuslærer til en af efterårets ERFA-møder gik DJ’s udsendte i arkiverne, og fandt den gamle undervisningsfilm ’Vådeskud’ frem.