15-12-2017: Sidste Vildtforvaltningsrådsmøde i et begivenhedsrigt år

Det har i den grad været et begivenhedsrigt år for jægerne og Vildtforvaltningsrådet. Decembermødet var da også både en afslutning af året og en begyndelse på arbejdet i 2018.

14-12-2017: TV2: nu må der skydes måger igen

Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen har genindført jagten på sølvmåger. TV2 Østjylland kigger på sagen. Se indslaget her.

13-12-2017: Esben Lunde Larsen vil indføre nye jagttider

På baggrund af indstillingen fra Vildtforvaltningsrådet vil Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen indføre nye jagttider på en længere række arter. Det giver blandt andet jægerne mulighed for jagt på sølvmåger og længere jagttid på grågæs.

13-12-2017: Sikkerhedsudstyr forsinket

På grund af tekniske problemer kan I disse dage opleve forsinkelse på levering af de bestilte sikkerhedsmaterielvarer.

13-12-2017: Jagthundeinstruktøruddannelse 2018

Formålet med uddannelsen er, at give jagthundeinstruktører og hundeførere et teoretisk og praktisk kendskab til, hvordan hunden lærer, herunder hundehjernens opbygning samt til hvilke læringsformer, der indgår i jagthundens uddannelse.

12-12-2017: Julegaven til jægeren, der har alt

Har du tænkt på, at give jægeren, der har alt, nogle gode jagtfærdigheder i julegave? De holder længere end nye sokker. Og lige nu kan du købe en kursusplads til både lokkejagt, strejfning og sporkendskab.

11-12-2017: Vindere i julekalenderens anden uge

Vores julejagtsti kører – ligesom december – på højtryk. Her kan du se spørgsmål, svar og vindere i julekalenderens anden uge.

11-12-2017: Dåvildt for alle, alle for dåvildt

Den 2. december 2017 blev en udbytterig dag i oplevelsesmæssig såvel som jagtlig forstand. Sydvesthimmer-lands Dåvildtlaug afholdt fællesjagt, og det var en forløsende kulmination på syv års ihærdigt arbejde for dåvildtet.