30-08-2018: Det er atter tid til at sende tænder ind

Inden længe lister de første jægere sig ud på årets kronvildtjagter. Det betyder, at der igen er mulighed for at sende tænder ind til aldersbestemmelse af kronhjorte.

30-08-2018: Det er atter tid til at sende tænder ind

30-08-2018: Jagttegn udkommer nu også som E-bog

Danmarks Jægerforbund og SEGES er klar med en opdatering af materialet Jagttegn, så det matcher tidens undervisningstekniske muligheder

30-08-2018: Jagttegn udkommer nu også som E-bog

29-08-2018: Ny formand for hjortevildtudvalget

Som planlagt ved Hovedbestyrelsens konstituering overtager Torben S. Jensen formandsposten i Jægerforbundets Hjortevildtudvalg fra Claus Lind Christensen.

29-08-2018: Ny formand for hjortevildtudvalget

29-08-2018: Tillykke til bue- og falkejægerne – og alle os andre

Efter flere års godt, men hårdt, arbejde fra flere fronter, er 29. august 2018 blevet en mærkedag for mange af landets jægere. I dag er det nemlig bekendtgjort, at det er muligt at jage med visse rovfugle og med buen efter det store hjortevildt. Tillykke til alle implicerede og de danske jægere, lyder det fra Claus Lind Christensen.

29-08-2018: Tillykke til bue- og falkejægerne – og alle os andre