07-11-2016: Aldersbestemmelse af kronvildt: Tænderne giver svaret

Årringe i fortændernes rødder afslører med stor sikkerhed kronvildtets alder. Læs med og se hvordan tandsnit ser ud, når alderen bedømmes med tandsnitsmetoden.

07-11-2016: Smagen er sagen – Årets Vildtret 2016

Den 6. november 2016 blev Årets Vildtret kåret for sjette gang. Det skete ved et velbesøgt arrangement der for første gang i konkurrencens historie blev afholdt uden for København.

05-11-2016: Justitsminister Søren Pind vil oprette våbenråd

Inden jul vil Søren Pind indkalde til et første møde med det ’civile våbendanmark’ for at drøfte, hvordan et fremtidigt våbenråd kan skrues sammen. Formålet er sikre en højere kvalitet i våbenlovgivningen. DJ-formand roser ministeren for sin beslutning.

04-11-2016: Læs i Jæger november 2016

November måneds Jæger er nu landet i postkasserne. Med det kan du dykke ned i trækvildtoversigten, komme på buejagt med en bestsellerforfatter og meget mere. Er du ikke medlem, kan du få en gratis smagsprøve her.

01-11-2016: Mandø skal være en naturperle midt i verdensarven

Med et budget på ca. 25 mio. kr. skal Mandø være en naturperle midt i UNESCO verdensarven og Nationalpark Vadehavet.

01-11-2016: Oplev Mere - Brug Naturen.

Friluftsrådets projekt, Oplev Mere - Brug Naturen, der sigter efter at lære danskerne om reglerne for færdsel og ophold i naturen, lanceres med et spændende arrangement den 2. november.

01-11-2016: Kokkekonkurrence om Årets Vildtret på Søholt Gods

VILDTMAD HITTER: Danskerne efterspørger som aldrig før kød fra dyr, der har haft et anstændigt liv. Måske er det også derfor, der aldrig har været så mange danskere, som tager jagttegn. I weekenden dyster seks af landets dygtigste kokke om at lave Årets Vildtret på Søholt Gods på Lolland.

01-11-2016: Efterafgrødedag med Agrovi og Foreningen for Reduceret Jordbearbejdning