22-11-2016: Vellykket betalingsjagt på krondyr i Nørlund og Harrild Hede

På Harrild Hede nedlagde 59 betalende jægere 34 krondyr med 49 skud på tre timer tirsdag formiddag d. 15. november. Jagten på området er netop af Naturstyrelsen omlagt til betalingshjagt - og den første af sin slags på området var således særdeles vellykket.

17-11-2016: Besøg fra Sparsholt College

Danmarks Jægerforbund har et tæt samarbejde med Sparsholt College i England og har netop haft fornøjelsen af besøg af 11 studerende som fik en grundig introduktion til dansk vildforvaltning.

17-11-2016: Svær balance mellem jagt og liv

I disse uger skrives der et lille stykke historie i forvaltningen af kronvildt mellem Ørre og Sunds. Her ligger den fredede Ovstrup Hede med en stor bestand af kronvildt og dåvildt. Dyrene er en plage for den fredede hedes naboer. Landmænd fortæller om store tab på deres afgrøder, fordi store flokke af Ovstrup Hedes hjorte trækker ud og æder afgrøder og tramper korn ned.

16-11-2016: Kampen mod mårhund fortsætter

Indsatsen mod det invasive dyr forlænges foreløbigt i 2017. Blandt andet på baggrund af de frivillig reguleringsjægeres indsats.

16-11-2016: Hunde og fugleinfluenza

Er du jagthundeejer, og bruger du fugle til hundetræning, er der i disse dage grund til at være på vagt på grund af fugleinfluenza.

16-11-2016: Vinderklasseprøver - efterår 2016 resultater

Danmarks Jægerforbund har i oktober afholdt i alt 6 vinderklasseprøver. Se resultaterne her.

15-11-2016: Status på arbejdet med gravgående hunde i DJ

Det er otte år siden, at et forbud mod rævehold blev besluttet i Danmark, og med det kommende årsskifte træder forbuddet i kraft. Her kan du få en status på arbejdet med de gravgående hunde og deres træning i DJ.

15-11-2016: Med pibesvanerne fra Sibirien til Thy

Det var helt urimeligt godt vejr for årstiden, da Nationalpark Thy fredag den 11. november lagde ramme til en dag med fokus på vores mindste svane, pibesvanen. Sammen med Jægerforbundet, Naturstyrelsen og Dansk Ornitologisk Forening var nationalparkens formidlingstjeneste værter ved et både smukt og spændende naturarrangement ved Nors Sø.