Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

Nyheder

06-02-2017: Sidste nyt fra Translokationsprojektet


Selv om translokationsprojektet formelt blev afsluttet sidste år, har vi allerede fra start haft et ønske om at forsøge at indfange endnu en flok eller to og flytte dem til Møn.

06-02-2017: Regulering af prædatorer


I februar er det muligt at regulere krager og husskader både med brug af fælder og skydevåben, samt at regulere ræv.

03-02-2017: Oplever du problemer med login på medlemsnettet?


Vi er netop nu i gang med en større oprydningsproces i de data, som vi har liggende, og det betyder desværre, at enkelte medlemmer vil opleve problemer i forbindelse med login på DJ’s medlemsnet.

02-02-2017: Sidste chance for indsendelse af kæber


Jagtsæsonen er forbi, og Jægerforbundets frivillige indsamling af kæber fra nedlagte kronhjorte går ind i den næste fase. Her skal materialet klargøres til det videre arbejde med tandsnit. Derfor skal alle, der ønsker at få deres krondyrkæber analyseret, sende dem til Jægerforbundet, så de er fremme senest fredag den 17. februar.

01-02-2017: Antal beståede aspiranter i 2016


De samlede opgørelser for hvor mange der har bestået haglskyde-, riffel- og jagtprøver i 2016 er nu opgjort.

01-02-2017: Der er ikke jagttid på kronkalve i februar


Miljø- og Fødevareministeren Esben Lunde Larsen (V) meldte den 20. december ud, hvorledes han ønsker den fremtidige ramme for forvaltning af kronvildt.

Nogle har fejlagtigt opfattet udmeldingen som gældende jagtlovgivning. Det er dog ikke tilfældet.

Ministerens udmelding tilsidesætter ikke de gældende rammer for forvaltning af kronvildt. Det er således de gældende jagttider, der danner rammen for kronvildtforvaltning.

Det betyder, at der IKKE er jagttid på kronkalve i februar.

01-02-2017: Læs i Jæger februar 2017


Februars udgave af Jæger lander i disse dage i postkasserne. Den 2. udgave af Jæger 2017 rummer, udover en masse spændende jagtstof, et medrivende og eksklusivt interview med eventyrer og forfatter Jørn Riel, en reportage fra Årets Vildtret 2016 og viden om råvildtsyge. Læs et gratis uddrag her.

31-01-2017: Hvad koster det at være med gratis?


Danmarks Jægerforbund har mange forskellige medlemskategorier. For jagttegnsaspiranter er kursistmedlemsskabet ofte det første møde med DJ, men hvorledes er det nu med reglerne for kontingentet?