02-03-2015: Godt samarbejde - stærk kreds

Årets første kredsmøde blev afholdt i weekenden i kreds 1. 136 deltagere, heraf 116 stemmeberettigede fra 34 jagtforeninger i kredsen var lørdag den 28. februar 2015 samlet til kredsmøde på Lundbæk Landbrugsskole - bare et riffelskuds afstand fra Nibe i det nordjyske.

02-03-2015: Godt samarbejde - stærk kreds

02-03-2015: Distribution af magasinet Jæger

Jæger udkommer i over 76.000 eksemplarer 11 gange om året, og magasinet udsendes til Jægerforbundets medlemmer med enten Post Danmark eller Bladkompagniet. Nogle medlemmer har oplevet problemer med distributionen af bladet, og det vil vi meget gerne gøre bedre. Så husk at kontakte medlemsservice med eventuelle klager.

28-02-2015: Undervisningsministeren ude i virkeligheden

Et samarbejde mellem Jægerforbundets naturvejledning og Skolen i virkeligheden - Fredensborg naturskole, har vist sig at være så interessant, at det fredag den 27. februar fik selveste undervisningsminister Christine Antorini til at forlade adressen på Frederiksholm Kanal for at se nærmere på den åbne skole i det nordsjællandske.

28-02-2015: Undervisningsministeren ude i virkeligheden