20-01-2015: Store lokale forskelle i behandlingstiden af våbentilladelser

Politiet sammenlagde i oktober 2014 alle behandlinger af våbentilladelser i to administrative centre i henholdsvis Øst- og Vestdanmark. Status i januar 2015 er, at borgerne i Vestdanmark oplever kortere behandlingstid end dem i øst. Politiet arbejder på at nedbringe ventetiden, men indtil da opfordrer de borgerne til at henvende sig i god tid med deres ansøgninger.

19-01-2015: Husk Årets Jagtforening!

Der er 25.000 kroner til vinderen af Årets Jagtforening 2015. Men der er desværre ikke særligt mange indstillinger. Derfor er fristen for indstillinger rykket til 30. januar. Så kender du en jagtforening, der udmærker sig på en særlig positiv måde? Og synes du, at de fortjener lidt midler at fortsætte det gode arbejde med? Så er det nu, indstillingerne skal sendes ind!