02-03-2015: Distribution af magasinet Jæger

Jæger udkommer i over 76.000 eksemplarer 11 gange om året, og magasinet udsendes til Jægerforbundets medlemmer med enten Post Danmark eller Bladkompagniet. Nogle medlemmer har oplevet problemer med distributionen af bladet, og det vil vi meget gerne gøre bedre. Så husk at kontakte medlemsservice med eventuelle klager.

28-02-2015: Undervisningsministeren ude i virkeligheden

Et samarbejde mellem Jægerforbundets naturvejledning og Skolen i virkeligheden - Fredensborg naturskole, har vist sig at være så interessant, at det fredag den 27. februar fik selveste undervisningsminister Christine Antorini til at forlade adressen på Frederiksholm Kanal for at se nærmere på den åbne skole i det nordsjællandske.

28-02-2015: Undervisningsministeren ude i virkeligheden

27-02-2015: Ny jagttegnsbekendtgørelse uddyber kravene til vildtudbytteindberetning

Nu er den nye jagttegnsbekendtgørelse trådt i kraft. Det betyder blandt andet, at vildtudbytte fra og med dette jagtår skal indberettes digitalt, og at det skal ske før, man kan få jagttegnet udstedt. Det betyder også, at reglerne ændres, så vildt nedlagt under hegn ikke skal indberettes.