28-04-2015: Danmarks største jagthundetræningsområde

Fredag, den 17. april kunne den nystartede forening, Elmelund Jagthundetræningsklub, holde Åbent Hus i Elmelund.

28-04-2015: Miljøministeren: Antallet af bramgæs skal under kontrol

I en netop udsendt pressemeddelelse offentliggør miljøministeren, at man vil styrke den internationale forvaltning af bramgæs. Indledningsvist bliver der givet tilladelse til at regulere flere bramgæs på de danske marker.

22-04-2015: Ny rapport: Blyfri riffelkugler virker

Debatten har haft gode kår i Tyskland og Sverige, mens vi i Danmark har holdt lidt igen. Ikke desto mindre bliver der i dag, 22. april 2015, afholdt en konference i Vingsted med internationale forskere om effektivitet og andre aspekter ved overgangen fra blyholdige til blyfri riffelkugler. Konferencen tager udgangspunkt i både dansk og international forskning. Af førstnævnte har Niels Kanstrup netop gennemført en undersøgelse, der viser, at den blyfri riffelammunition overholder dagskravene.

22-04-2015: Ny rapport: Blyfri riffelkugler virker