05-12-2016: Vildtaften hos Landbo Nord

Tirsdag aften den 22. november 2016 blev der ved Landbo Nord i Brønderslev afholdt arrangement omkring markvildt og vild mad.

05-12-2016: Vildtpleje året rundt

Fra januar 2017 kan du følge en ny artikelserie i Jæger.

05-12-2016: Markvildtlav er med til sikre jagttid

Processen om revision af jagttiderne er i gang og det faglige grundlag for processen er Aarhus Universitet, DCEs rapport ””Vildtbestande og jagttider i Danmark – Det biologiske grundlag for jagttidsrevisionen 2018”.

01-12-2016: Læs i Jæger december 2016

Decembers Jæger er landet eller på vej ud i jer medlemmers postkasser. Læn dig tilbage foran pejsen og læs blandt andet om jagt på sortand, kronvildtjagt i Vestsjælland og vores test af den prisvenlig riffel Savage Axis

29-11-2016: Skyd kortnæbbet gås i januar

Miljø- og fødevareministeren har netop udsendt en ny bekendtgørelse om, at der kan jages kortnæbbet gås i januar. Udvidelsen af jagttiden sker efter indstilling fra Vildtforvaltningsrådet.

28-11-2016: Tillykke til den nye regering

Danmark har fået en ny regering med et nyt ministerhold. Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen fortsætter på posten, mens justitsministerposten skifter fra Venstres Søren Pind til formanden for Det Konservative Folkeparti, Søren Pape Poulsen. Danmarks Jægerforbund ser frem til samarbejdet.

28-11-2016: Nye medlemsnumre til alle

Vi laver strukturen for medlemsnumre om. Det tidligere medlemsnummer-system afskaffes, så de fremtidige medlemsnumre ikke længere afspejler, hvilken kredse og jagtforeninger, medlemmerne tilhører. I stedet vil nummeret blive fortløbende, 7-cifret, startende med 1.

25-11-2016: Ny bog: Hvorfor går mennesker på jagt?

Forlaget Klim udsender i dag bogen ’Jagt’, der blandt andet er blevet til ved hjælp af støtte fra DJ. Bogen er hverken for eller imod jagt, men den undersøger menneskers forhold til jagten og de moralske og etiske udfordringer, det er godt at være bekendte med som moderne jæger.