08-12-2016: EU: Naturdirektiverne genåbnes ikke

Efter en længere arbejdsproces har EU kommissionen besluttet ikke at genåbne naturdirektiverne. I stedet vil fokus fremadrettet være på en bedre implementering i de enkelte medlemslande.

08-12-2016: Rapport om sprængning af låsestol

Opfølgning til artiklen "Tak til skydebrillerne" fra Jæger 9/2016.

08-12-2016: Parvovirus

Parvovirus er en meget smitsom tarmbetændelse, der især rammer hvalpe. Er din hund vaccineret?

06-12-2016: Økologisk rum konference

Onsdag d. 30 november var Danmarks Jægerforbund vært, da Jagtens Hus dannede rammer for konferencen om Økologisk rum og biodiversitet i det åbne land. Dagens overskrifter var pas på den gamle natur i landbrugslandet, skab mere af den nye natur og giv landmanden motivation til at skabe mere økologisk rum og biodiversitet i landbruget.

05-12-2016: Gør noget godt - støt jagtens sag

Du skal vide, at din donation er værdifuld. Donerer du 200 kroner til Danmarks Jægerforbund, får jagtens sag langt mere igen. Det skyldes reglerne fra SKAT.

05-12-2016: Markvildtlav er med til sikre jagttid

Processen om revision af jagttiderne er i gang og det faglige grundlag for processen er Aarhus Universitet, DCEs rapport ””Vildtbestande og jagttider i Danmark – Det biologiske grundlag for jagttidsrevisionen 2018”.

05-12-2016: Er du interesseret i at danne et markvildtlav?

Danmarks Jægerforbunds Markvildtprojekt omfatter i skrivende stund 58 markvildtlav, men vi vil gerne have endnu flere. Så har du lyst til at starte et markvildtlav, så er der plads til flere.

05-12-2016: Vildtaften hos Landbo Nord

Tirsdag aften den 22. november 2016 blev der ved Landbo Nord i Brønderslev afholdt arrangement omkring markvildt og vild mad.