20-12-2016: Minister klar med plan for kronvildtet

Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen er klar med en forvaltningsplan for kronvildtet, der skal gælde fra 2017. Kernen i ministerens plan er kortere jagttid på hjorte og længere jagttid på kalve.

20-12-2016: Ingen chokolade til hunden!

Husk - ingen chokolade til hunden i den søde juletid !!

19-12-2016: Ændringer i import- og eksportregler

I Danmark og i EU ændres CITES-listerne i slutningen af januar 2017, oplyser Styrelsen for Vand- og Naturforvaltning. Ændringerne, der berører bl.a. jagttrofæer fra tre arter, blev vedtaget på den seneste CITES-partskonference i Johannesburg i slutningen af september.

16-12-2016: Dansk Jagt- og Skovbrugsmuseum siger farvel og på gensyn

Efter 74 år som jagtens og skovbrugets museum i Hørsholm er det snart tid til at sige tak for denne gang. Derfor holder museet åbent hus på søndag den 18. december.

16-12-2016: Årets sidste Vildtforvaltningsrådsmøde

Vildtforvaltningsrådet afsluttede et meget aktivt 2016 med decembermødet. Emnerne var mange: buejagt, udsætning, jagttider og meget andet. Læs om mødet her.

15-12-2016: Status på sagsbehandlingstider: Gode nyheder

Danmarks Jægerforbund har i en længere periode arbejdet med problematikken med lange sagsbehandlingstider i politiets administrative centre. Men nu er der gode nyheder: Begge centres sagsbehandlingstider er under 5 arbejdsdage.

14-12-2016: På jagt med DR2

En udsendelse om jagt sendt lørdag den 10. december 2016 på DR2 har rejst et hav af kommentarer fra DJ’s medlemmer om, hvor usympatisk og ødelæggende et billede DR2 tegnede af danske jægere.

13-12-2016: Dagsorden til VFR-mødet i december

Vildtforvaltningsrådet afholder sit næste møde torsdag den 15. december. Dagsordenen til mødet er nu offentliggjort, og som sædvanlig præsenterer og kommenterer vi forud for mødet de centrale dagsordenspunkter