09-12-2017: Fejl i et Quiz & Byt-kort

Trods flere korrekturlæsninger havde en fejl sneget sig igennem maskinen, og et kort havde fået forkert svar.

07-12-2017: Uenighed om fjernelse af ”bør-reglen”

I går blev jagtloven vedtaget i Folketinget. En af de større ændringer er fjernelse af den såkaldte ”bør-regel”. Det åbner for en moderne vildtforvaltning, hvor jagten i endnu højere grad kan blive aktiveret som en del af naturforvaltningen. Socialdemokraterne er imod fjernelsen af reglen.

07-12-2017: Uenighed om fjernelse af ”bør-reglen”

07-12-2017: Vindere af lyddæmpere fundet

I vores nyjægertillæg til majudgaven af Jæger udlovede vi tre lyddæmpere til nye medlemmer fram mod 1. december. Nu er vinderne udtrukket.

07-12-2017: Vindere af lyddæmpere fundet

07-12-2017: Ny jagtlov vedtaget: Ind med falke- og buejagt, ud med bør-reglen

Den nye jagtlov er i dag blevet vedtaget i Folketinget, og er den foreløbige kulmination på mange års politisk arbejde for en moderne natur- og vildtforvaltning. Det er også kulminationen på et 2017, der har været et jagtpolitisk år med et stort positivt fortegn.

07-12-2017: Ny jagtlov vedtaget: Ind med falke- og buejagt, ud med bør-reglen

07-12-2017: Tid til eftertanke

Året går på hæld, - og det er tid til eftertanke. Men det er også tid til at tænke fremad og lægge nye planer, på basis af de erfaringer man har gjort sig i de forgangne år.