21-12-2016: Kontingentopkrævning

Vi sendte mandag den 19. december opkrævninger afsted. I modsætning til tidligere år fremsendes kun én opkrævning pr. medlem – uanset antallet af medlemsskaber.

21-12-2016: Nye spørgsmål til jagtproeven.dk

Danmarks Jægerforbund har netop afsluttet det omfattende arbejde med at forny materialet på www.jagtproeven.dk

21-12-2016: Tænk de Frivillig Jagtprøver ind i planlægningen af forårets undervisning!

Forberedelse af forårets mange Frivillige Jagtprøver er i fuld gang landet over, og du kan som underviser allerede nu kontakte din lokale koordinator for mere information.

21-12-2016: Tænk de Frivillige Jagtprøver ind i planlægningen af forårets undervisning!

21-12-2016: De fleste tidsler fjernet fra EU-våbendirektivet

Kompromisteksten til EU's våbendirektiv blev i går accepteret af medlemslandene. Den megen modstand for mange af forslagene har båret frugt, men enkelte tidsler er der fortsat.

21-12-2016: Supplerende læsning om pleje af natur og vildt

Forståelse for forvaltning af natur og vildt er essentiel for både nye og erfarne jægere. SVANA bekræfter i samtale med Jægerforbundet, at man fortsat ønsker at bevare et stærkt fokus på natur- & vildtpleje i jagttegnsundervisningen. Som supplement til den eksisterende jagttegns-undervisning ligger Jægerforbundet tre temaer til rådighed for jagttegnskursuslærere og aspiranter.

21-12-2016: Præcisering i årets Kursistmapper

I Kursistmappen for 2017 har en væsentlig detaljefejl sneget sig ind i hæftet.

20-12-2016: Bliv klogere på den nye forvaltningsplan

Danmarks Jægerforbund har stillet en række spørgsmål til ministeren om den nye forvaltningsplan for kronvildt. Thomas Danielsen (V) har svaret. Læs svarene her.