03-01-2017: Hovedbestyrelsen: Giv din mening til kende!

Det har meget stor betydning for demokratiet og vidensdelingen i Danmarks Jægerforbund, at medlemmerne deltager aktivt og giver deres mening til kende på årsmøderne i jægerrådene. Få bl.a. en status på jagttidsrevisionen. Nederst ser du, hvordan du finder dit jægerrådsårsmøde.

03-01-2017: Det er nu tilladt at have overdækning på skydetårne

Den 1. januar 2017 trådte en ny bekendtgørelse i kraft, som tillader, at skydetårne kan forsynes med overdækning.

02-01-2017: Fortsæt med at sende kæber ind

Tandsnitsanalyse til aldersbestemmelse af kronvildt er den bedst tilgængelige metode. Derfor opfordrer Danmarks Jægerforbund fortsat til, at jægerne sender kæber ind til analyse. Vi har en forpligtigelse som ansvarlige vildtforvaltere til at indsamle viden, siger jægerformand Claus Lind Christensen.

31-12-2016: Læs i Jæger januar 2017

Januars jæger er på vej ud i postkasserne. 2017 er et jubilæums år for Danmarks Jægerforbund og det markerer bladet med en markant forside og et jubilæumsteme. Derudover er der naturligvis masser af jagtstof. Læs et gratis uddrag her.

23-12-2016: God jul - vi ses i det nye år

Danmarks Jægerforbund ønsker god jul og godt nytår til alle. Fra den 23. december til 2. januar holder telefoner, Facebook, hjemmeside og vores andre kanaler juleferie.

22-12-2016: Fødevarestyrelsen skærper kontrol med importerede fasaner og agerhøns

Fødevarestyrelsens seneste kontroller viser, at der er alt for dårligt styr på sporbarheden ved indførsel af fjervildt fra udlandet. Bæredygtig Jagt vil i det nye år komme med forslag til, hvordan der kan bringes orden på forholdene.

21-12-2016: Kontingentopkrævning

Vi sendte mandag den 19. december opkrævninger afsted. I modsætning til tidligere år fremsendes kun én opkrævning pr. medlem – uanset antallet af medlemsskaber.

21-12-2016: Nye spørgsmål til jagtproeven.dk

Danmarks Jægerforbund har netop afsluttet det omfattende arbejde med at forny materialet på www.jagtproeven.dk