22-12-2017: DJ skal til møde i ministeriet om afrikansk svinepest

Regeringen vil udrydde fritlevende vildsvin i Danmark for at minimere risikoen for, at den danske svineproduktion bliver ramt af afrikansk svinepest, som breder sig i Europa. Danmarks Jægerforbunds officielle holdning er pt. den modsatte – nemlig en større, men hårdt reguleret bestand af vildsvin i Danmark.

22-12-2017: Giv din mening til kende!

Det har meget stor betydning for demokratiet og informationsstrømmen i Danmarks Jægerforbund, at medlemmerne deltager aktivt og giver deres mening til kende på årsmøderne i jægerrådene. I år kan du få indflydelse på valg af HB-medlemmer, HB-suppleanter og kredsformænd. Få desuden indsigt i de nye jagttider og deltag i debatten om strukturen.

21-12-2017: Nyjægermentor - forbinder nye og erfarne jægere

Nyjæger.dk har haft besøg af stifteren af Nyjægermentor, Bjarke Schmidt. Se filmen fra besøget og hør Bjarke fortælle om det spændende projekt.

20-12-2017: Knarænder i december

Naturen nu: Knarænder i december bliver mere og mere almindeligt. Til stor glæde for naturelskere og jægere.

19-12-2017: Ny app gør livet lettere for hundeejere – og Danmarks Jægerforbund har været med i udviklingen

Tryg Pote appen er nu på markedet. Den samler al information om din hund ét sted - også din hundetræning i regi af Danmarks Jægerforbund.

18-12-2017: Jægerne i bestyrelsen for Kongernes Nordsjælland

Danmarks femte - og næststørste - nationalpark er nu en realitet. Nationalpark Kongernes Nordsjælland får bl.a. en jæger i bestyrelsen.

18-12-2017: Syv nye vindere i julekonkurrencen

Inden slutspurten går ind, og december bliver til gaveræs og snotnæser, kan du lune dig med de korrekte svar i vores julejagtsti og alle ugens vindere.

15-12-2017: Vingeundersøgelsen - få krikænder!

Efter en sløv start med kun 917 vinger indsendt i september måned, håbede vi på, at oktober og november blev bedre. Desværre halter vingeundersøgelsen stadig efter i indsendte vinger.