31-01-2017: Nye kredsundervisere - hund

Det er med stor glæde, at vi her kan præsentere de nye kredsundervisere for jagthunde i Danmark.

30-01-2017: DJ i dialog om bandepakke

I sidste uge offentliggjorde regeringen bandepakken ”Bander bag tremmer”, der indeholder 28 initiativer mod rocker- og bandekriminalitet. Blandt de mange initiativer er der især ét, som straks springer Danmarks Jægerforbund i øjnene - nemlig pakkens punkt 9: ”Private våbenejeres opbevaring af våben”. Derfor er Jægerforbundet meget tilfreds med at blive inddraget i arbejdet.

30-01-2017: Det Grønne Museum åbner

Den 1. februar åbner Det Grønne Museum, som er resultatet af fusionen mellem Dansk Jagt- og Skovbrugsmuseum i Hørsholm og Dansk Landbrugsmuseum i Auning. Det Grønne Museum kommer til at formidle viden og historier om jagt, skov, landbrug og madkultur i smukke omgivelser i Auning.

27-01-2017: Tilmeld dig forårets aktiviteter

Forårets komme betyder, at der sættes gang i de mange aktiviteter rundt i alle krogene af Danmarks Jægerforbund. Tiden nærmer sig med hastige skridt, så nu skal du små begynde at tænke på tilmeldingerne. Få overblikket over begivenhederne her.

27-01-2017: Racedyst 2017

Danmarks Jægerbund afholder den årlige Racedyst på tre forskellige lokaliteter søndag den 30. juli.

26-01-2017: Bachelorprojekt om drabelige huskatte vinder pris

Nyuddannet professionsbachelor i jordbrugsbiologi fra Erhvervsakademi Aarhus Morten Thim Jensen lavede sit bachelorprojekt om fritgående huskatte som trussel mod agerhøns, sanglærker og fasaner, i samarbejde med Danmarks Jægerforbund. Projektet har nu sikret ham JID-prisen på 5.000 kr.

26-01-2017: Næbbede familier afprøver nye rørboliger

Med hjælp fra skoleelever sætter Danmarks Jægerforbund og Næstved Kommune nu rederør op til vilde ænder.

26-01-2017: Guide til det gode hundehold

Dansk Kennelklub har i samarbejde med bl.a. politi og andre organisationer udarbejdet en folder med gode råd om indretning, pasning og håndtering af hunde.