15-12-2017: Sidste Vildtforvaltningsrådsmøde i et begivenhedsrigt år

Det har i den grad været et begivenhedsrigt år for jægerne og Vildtforvaltningsrådet. Decembermødet var da også både en afslutning af året og en begyndelse på arbejdet i 2018.

14-12-2017: TV2: nu må der skydes måger igen

Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen har genindført jagten på sølvmåger. TV2 Østjylland kigger på sagen. Se indslaget her.

14-12-2017: TV2: nu må der skydes måger igen

13-12-2017: Esben Lunde Larsen vil indføre nye jagttider

På baggrund af indstillingen fra Vildtforvaltningsrådet vil Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen indføre nye jagttider på en længere række arter. Det giver blandt andet jægerne mulighed for jagt på sølvmåger og længere jagttid på grågæs.

13-12-2017: Esben Lunde Larsen vil indføre nye jagttider

13-12-2017: Sikkerhedsudstyr forsinket

På grund af tekniske problemer kan I disse dage opleve forsinkelse på levering af de bestilte sikkerhedsmaterielvarer.

13-12-2017: Sikkerhedsudstyr forsinket

13-12-2017: Jagthundeinstruktøruddannelse 2018

Formålet med uddannelsen er, at give jagthundeinstruktører og hundeførere et teoretisk og praktisk kendskab til, hvordan hunden lærer, herunder hundehjernens opbygning samt til hvilke læringsformer, der indgår i jagthundens uddannelse.