22-05-2018: Vi passer godt på dine data

Den 25. maj 2018 træder den nye EU-persondataforordning i kraft. Med den følger nye regler for, hvordan vi i Danmarks Jægerforbund må og skal håndtere personoplysninger om vores medlemmer. De nye regler betyder samtidig, at du som medlem får nye rettigheder.

22-05-2018: Sådan udpeges DJs repræsentanter til De Regionale Hjortevildtgrupper

Processen med at udpege Danmarks Jægerforbunds repræsentanter i De Regionale Hjortevildtgrupper til den kommende fireårige periode er godt gang. Læs hvordan processen er, og hvad arbejdet indebærer her.

22-05-2018: Video: Bliv klogere på dåvildtets biologi og levevis

Hør skovfoged og skytte Torben Christiansen fortælle om danmarks næststørste hjortevildtarts, dåvildtet, biologi og levevis.

22-05-2018: Video: Bliv klogere på dåvildtets biologi og levevis

22-05-2018: Skal vi have allemandsret i Danmark?

Det spørgsmål stiller Friluftsrådet på Naturmødet i Hirtshals. Vi kender det fra Norge og Sverige, hvor enhver har ret til at færdes og campere stort set alle steder i naturen. Skal vi også have allemandsret i Danmark? Kom og deltag i debatten på Naturmødet fredag de. 25. maj.