06-02-2017: Forvekslede guldsjakal med ræv

En jæger er ved en fejl kommet til at skyde en guldsjakal på en rævejagt i nærheden af Thorsminde. Guldsjakalen er indleveret til myndighederne, og den uheldige jæger har meldt sig selv til politiet.

06-02-2017: Afstandskrav til naboskel for skydetårne og -stiger

Styrelsen for Vand- og Naturforvaltning (SVANA) overvejer, om der er grundlag for at reducere afstandskravet på 130 meter fra skydetårn til naboskel. Styrelsen har derfor ønsket at indhente de relevante parters (Vildtforvaltningsrådets medlemmer samt enkelte andre organisationer) erfaringer med, hvordan afstandskravet opleves at fungere i praksis og herunder, om parterne har viden om omfanget af naboaftaler om en mindre afstand til naboskel.

06-02-2017: Velkommen til de nye markvildtlav

Dannelse af markvildtlav er et vigtigt element i bevarelse af jagttiden på både harer og agerhøns.

06-02-2017: Nyt hareprojekt

Et samarbejde mellem Aarhus Universitet (DCE) og Danmarks Jægerforbund.

06-02-2017: Sidste nyt fra Translokationsprojektet

Selv om translokationsprojektet formelt blev afsluttet sidste år, har vi allerede fra start haft et ønske om at forsøge at indfange endnu en flok eller to og flytte dem til Møn.

06-02-2017: Regulering af prædatorer

I februar er det muligt at regulere krager og husskader både med brug af fælder og skydevåben, samt at regulere ræv.

03-02-2017: Oplever du problemer med login på medlemsnettet?

Vi er netop nu i gang med en større oprydningsproces i de data, som vi har liggende, og det betyder desværre, at enkelte medlemmer vil opleve problemer i forbindelse med login på DJ’s medlemsnet.

02-02-2017: Sidste chance for indsendelse af kæber

Jagtsæsonen er forbi, og Jægerforbundets frivillige indsamling af kæber fra nedlagte kronhjorte går ind i den næste fase. Her skal materialet klargøres til det videre arbejde med tandsnit. Derfor skal alle, der ønsker at få deres krondyrkæber analyseret, sende dem til Jægerforbundet, så de er fremme senest fredag den 17. februar.