07-01-2018: Palle, PTSD, pyrsch og pløjemark

34-årige Palle Würtz er klejnsmed, socialpædagog, selvstændig iværksætter, sergent og krigsveteran. Han har lært at leve med PTSD, kronisk depression og stress. Faktisk er diagnosen blevet hans drivkraft, og han insisterer på at se det positive i livet. Jægers udsendte tog med Palle Würtz på bukkejagt den 16. maj og fik indblik i hans liv.

07-01-2018: Palle, PTSD, pyrsch og pløjemark

05-01-2018: Pas nu på!

Er jægeren overtændt, er der risiko for at miste overblikket og dermed udsætte andre for fare.

05-01-2018: Pas nu på!

05-01-2018: Jagthundekonsulenten ønsker godt Nytår med nyheder for 2018

Større fokus på træning og uddannelse i det nye år, flere seminarer samt ny app!

05-01-2018: Jagthundekonsulenten ønsker godt Nytår med nyheder for 2018

05-01-2018: Juleaften hos jagtforeningen

Det blev en hel unik jul i Vestsjællands Jagtforening, der havde inviteret en gruppe værdigt trængende voksne og børn til en fantastisk (tidlig) julefejring i jagtforeningen.

05-01-2018: Juleaften hos jagtforeningen