13-06-2018: Hvordan får vi børnene tilbage i naturen?

Det handler både om kreativitet, Danmarks fremtid og uddannelsen som menneske, når hjerneforsker Kjeld Fredens fortæller om vigtigheden af, at børnene kommer ud naturen. Men hvordan sikrer vi os, at det hele ikke kommer til at handle om det digitale? Det sætter Danmarks Jægerforbund til debat på Folkemødet på Bornholm.

11-06-2018: De nye regionale hjortevildtformænd er udpeget

På hovedbestyrelsesmødet den 9. juni 2018 i Danmarks Jægerforbund blev de nye regionale hjortevildtformænd udpeget.

11-06-2018: Debat om opfordring til ulovligheder

I sidste uge nåede debatten om opfordringer til ulovligheder – specielt med hensyn til ulven – nye højder. Sagen blev behandlet på hovedbestyrelsesmødet, som man siden i fredags har kunnet læse her på hjemmesiden.

08-06-2018: Jægerforbundet tager skarpt afstand fra ulveudtalelser

I dagens medier raser en voldsom debat om, hvordan et medlem fra en lokal jagtforening rådgiver om, hvordan en ulv kan skydes, uden at det får konsekvenser for lovbryderen. Fra Danmarks Jægerforbunds side tages der naturligvis skarpt afstand fra den ulovlighed, der opfordres til.