09-05-2018: Ny organisation for de stående jagthunde på plads

FJD, DKK og DJ har fastlagt vedtægterne til en ny organisation for de stående jagthunde. Organisationen erstatter fra 1. januar 2019 DJU.

07-05-2018: Videohilsen fra den nye minister til jægerne

Nyudnævnte miljø-og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensens første officielle hilsen går til jægerne. I en video takker han Danmarks Jægerforbund for et godt samarbejde. Han takker samtidig Jægerforbundet for at bakke op om regeringens vildsvinepolitik. Jeg ved godt, det ikke er nemt, siger han.

07-05-2018: DN: Jagt er aktiv naturforvaltning

Den nye præsident i Danmarks Naturfredningsforening, Maria Reumert Gjerding, rækker hånden frem til et tættere samarbejde med Danmarks Jægerforbund og kalder jagt for aktiv naturforvaltning.

07-05-2018: DN: Jagt er aktiv naturforvaltning