16-06-2018: Jægernes plastforurening i TV-avisen

TV-avisen kunne fredag aften i udsendelsen 18.30 fortælle om jægernes efterladte plast i naturen fra haglpatroner. Se indslaget længere nede i historien.

15-06-2018: Folkemødet 2018: Hvordan får vi børnene tilbage til naturen?

Alt for mange børn kommer for lidt ud i naturen. Hvis skal det laves om, så kræver det bredt samarbejde mellem de grønne organisationer, forældre, det civile samfund og regeringen. Det var konklusionen på et arrangement hos Danmarks Jægerforbund på Folkemødet, hvor blandt andet undervisningsminister Merete Riisager deltog. Se videoen nede i teksten.

14-06-2018: Landbrugets bi-anbefalinger mangler helhedstænkning og faglighed

Landbruget har udsendt ti bi-venlige anbefalinger til landmændene. Selvom det er en start, er det mangelfuldt på fagligheden og uden helhedstænkning. Og så er det langt fra et mål om mere natur i det åbne land, mener Jægerforbundet.

14-06-2018: Landbrugets bi-anbefalinger mangler helhedstænkning og faglighed

14-06-2018: Hvad med mig i sommerferien?

Sommerferien nærmer sig med hastige skridt og hvis din hund ikke skal med dig på ferie, er det måske tid at overveje, hvad den så skal. Måske kan en privat hundepasser være en mulighed!