18-05-2018: Spørgsmål om tandsnitmetoden: Svar fra CLC

I forbindelse med repræsentantskabsmødet blev der rejst spørgsmål om tandsnitmetoden og dens anvendelighed på dansk kronvildt. Spørgeren har efterfølgende fået et skriftligt svar fra Claus Lind Christensen, som er gengivet her.

17-05-2018: Nu kan du læse Jæger i vores nye app

Det har længe været et ønske fra Jægerforbundets medlemmer, og nu er det muligt: I vores nye app ’Jæger’ kan du læse vores blad, uanset hvor du er. Og der er mere på vej.

17-05-2018: 16. maj i medierne

Det var en ualmindelig glad dag for rigtig mange danske jægere i går, da bukkejagten gik ind. Det gav stor opmærksomhed fra flere af landets medier. Vi har samlet et lille udpluk her.

17-05-2018: 16. maj i medierne