18-05-2018: Kursus for svenske vildtforvaltere i Jagtens Hus

I den forgangne uge har Jagtens Hus summet med svenske gloser. Vi har nemlig haft fornøjelsen af, at lave et kursus for elever på den svenske Vildtmästerudbildning

18-05-2018: Kursus for svenske vildtforvaltere i Jagtens Hus

18-05-2018: Jægerforbundet sætter fokus på børns faldende tid i naturen

Børn skal mere ud i naturen. Det mener Danmarks Jægerforbund, som sætter emnet til debat på Naturmødet i Hirtshals i næste uge. Som en opstart til debatten har 5. klasse fra Skolecenter Hirtshals været på rågeregulering i Hjørring. Rågerne skal tilberedes og spises under debatten. Se indslaget fra TV2 Nord her.

18-05-2018: Skal mårhunden udryddes eller ej?

Fredag den 25. maj kl. 13.30-14.30 stiller Jægerforbundet skarpt på mårhunden i eget telt på Naturmødet. Danmark har en international forpligtelse til at udrydde mårhunden, men hvorfor stiller samfundet så ikke de nødvendige ressourcer til rådighed?