19-01-2018: Tårer på toppen

Bjergjagt i Canada: Da det lykkedes Poul Relund at nedlægge den sneged, han i årevis havde drømt om, kneb han en tåre – Jægers udsendte var lige bag ham med kamera og lommetørklæde.

19-01-2018: Tårer på toppen

19-01-2018: Ny lederuddannelse til frivillige i DJ

Hvordan gør man det attraktivt for både unge og gamle, nye og erfarne at gøre en indsats for jagten i Danmark? En del af svaret er en ny attraktiv lederuddannelse, der giver både lederkompetencer på cv’et, og de bedst mulige forhold for de frivillige.

19-01-2018: Ny lederuddannelse til frivillige i DJ

18-01-2018: Andejagt på engsøen

Det er ikke mange jægere forundt at teste jagtlykken på Egå Engsø. Undtagelsen er de fjerede af slagsen. Forleden jagede havørnen ænder på søen, og det blev fanget i en dramatisk fotoserie af fotograf Mette H. H. Hansen.

18-01-2018: Andejagt på engsøen

18-01-2018: Medlemsnettet er nede

Vi har i øjeblikket udfordringer med medlemsnettet. Vi arbejder på højtryk med at løse dem.

18-01-2018: Opdateret: Medlemsnettet oppe igen

Efter lidt udfordringer kører medlemsnettet igen.