28-03-2017: Kom med dine input

Vores hjemmeside har nu været i luften i halvandet år. Vi arbejder konstant på at forbedre den – hvad fungerer godt, og hvad fungerer mindre godt?

28-03-2017: Hjemmesiden delvis nede onsdag kl.12

Vores server skal opdateres - det betyder, at hjemmesiden vil være delvis nede ca. en halv time fra kl. 12 onsdag den 29. marts.

27-03-2017: Børnehave på besøg i Jagtens Hus

Vi har ofte besøgende, der kigger forbi, og vi holder af at vise Jagtens Hus frem til nysgerrige gæster. Noget ganske særligt er der dog at få besøg af børn, som det var tilfældet mandag formiddag, hvor Rønde Frie Skovbørnehave gæstede Jagtens Hus.

24-03-2017: Silkeborg Ildfestregatta Jagthornsfestival

Silkeborg Ildfestregatta er en folkefest i Silkeborg, som afholdes cirka hvert 3. år - med musik og underholdning for hele familien. Derudover afvikles der denne gang en jagthornsfestival med jagthornskoncert og fællesblæsning om lørdagen og europæisk festfyrværkeri konkurrence mellem 4 af de bedste fyrværkere i Europa - hver aften under ildfestregattaen....

22-03-2017: Procedure for høringssvar til DJU

DJU's procedure for høringssvar.

20-03-2017: Åbent Hus i skytteforeninger: Flyt din grænse

Danske skytteforeninger holder Åbent Hus den 22. april og introducerer en ny kikkertklasse for jægere. Hank op i riffel og skydestok, og tag gerne din jagtkammerat med!

20-03-2017: Kan ikke flyvefærdige ænder flyve?

Kredsmøde i kreds 2: Kendskab til- og overholdelse af landets love og regler, god opførsel både på reviret og på de sociale medier, nærhed i organisationen og inklusion af nyjægere i foreninger og konsortier – der var rigeligt at forholde sig til og også tage med hjem til debat i jagtforeningerne efter kredsmødet.

20-03-2017: Mange emner på dagsordenen