03-04-2017: DJ's formand til frivillig jagtprøve

Lørdag d. 1. april afholdt kreds 4 frivillig jagtprøve på Randbøl skydebane. 52 kursister var mødt op på dagen for at teste, om de er klar til forårets ordinære jagtprøver - heriblandt jægerforbundets formand, Claus Lind Christensen.

03-04-2017: Hvad er lysåben vegetation?

Den lysåbne vegetationstype er især vigtig for agerhøns og hønsefugle generelt, da det er her deres kyllinger kan finde den proteinrige føde de har brug for i deres første leveuger.

03-04-2017: Lad dine udvintrede pletter være og få fuld landbrugsstøtte (1)

Foråret har meldt sin ankomst og dermed en travl periode for de danske landbrugere. Det er tid til at komme i marken og sikre de bedste forudsætninger for en god høst.

03-04-2017: Insekter og markdrift

April er såtid. Lærkesang og vibefløjt fylder luften og er man lidt heldig kan man også opleve agerhønsene i hidsige kampe om territorier.

31-03-2017: Jægernes ansvarsforsikring overgår til Tryg

Fra 1. april overgår jægernes lovpligtige ansvarsforsikring til Tryg Forsikring. Det sker efter en udbudsrunde, som altså blev vundet af Tryg. Ifølge Tryg og Miljøstyrelsen, så får skiftet ingen betydning for de danske jægere.

31-03-2017: Læs i Jæger april 2017

April-nummeret af Jæger er godt på vej til vores medlemmers postkasser. Det betyder, at du inden længe forhåbentligt kan se frem til at læse om jagt i forårssolen. Bladet er allerede nu tilgængelig på medlemsnettet.

30-03-2017: Tilmelding til FM Jagthorn 2017

Danmarks Jægerforbunds Jagthornsudvalg byder i samarbejde med Nakskov Jagthornsblæsere, Reventlow-Museet Pederstrup og Reventlow-Parken velkommen til forbundsmesterskabet i jagthornsblæsning 2017, hvor tilskuere også er meget velkomne – fri entre, dog skal der betales entre til selve muserne.

28-03-2017: Sidste chance for vildtudbytteindberetning

1. april skal vildtudbytteindberetningen være på plads, hvis du har våbentilladelse til en riffel eller ammunition til en riffel eller et haglgevær i hjemmet. Ellers bryder du våbenloven.