17-04-2017: Kredsmesterskab Jagthorn 2017

En rigtig aprils-dag blev Kredsmesterskaberne og duelighedsprøver i Jagthorn afholdt for Kreds 7 på en skole i Ølstykke.

12-04-2017: Biodiversitet i agerlandet – udgivelse af fagrapport

Afslutningen af projektet mellem lodsejere i markvildtlavene, Jægerforbundet og Aarhus Universitet er nået, og du kan blandt andet orientere dig om resultaterne i fagrapporten her.

11-04-2017: Jagtprøver til undervisningen er nu igen klar på netbutikken ved jagtprøven.dk

Salget af prøve-nul serien til jagttegnsundervisningen er gået over alt forventning, og lageret har en kort periode været tømt. Der er nu prøver på lager igen.

11-04-2017: Nyt Nyjæger-magasin

I maj udkommer der sammen med Jæger et Nyjæger-magasin. I den forbindelse vil der være god mulighed for at slå et slag for foreningernes tilbud til de nye jægere og byde dem velkommen i foreningerne landet over.

11-04-2017: Opdateret folder om natur- og vildtpleje på landbrugsarealer

Danmarks Jægerforbund har i samarbejde med forlaget SEGES, lavet en opdatering af folderen om natur- og vildtpleje på landbrugsarealer.

11-04-2017: Nyjæger-magasin

11-04-2017: Nye prøve-nul til jagttegnsundervisning

agtprøver til undervisningen er nu igen klar på netbutikken ved jagtprøven.dk

11-04-2017: Resultater, DJ's vinderklasseprøver forår 2017

Så har vi resultaterne klar fra forårets 4 vinderklasseprøver.