26-05-2018: Naturmødet: Giver ”køkkenhavestriber biodiversitet?

Det spørgsmål stillede Danmarks Jægerforbund fredag den 25. maj på Naturmødet i Hirtshals i forbundets eget telt. Lige så vigtig var spørgsmålet om at få genetableret de livsvigtige fødekæder i landbrugslandet af hensyn til fugle og pattedyr. Blandt paneldeltagerne var der enighed om, at det er på høje tid, at man også koncentrerer sig om naturen i landbrugslandet.

26-05-2018: Naturmødet: Giver ”køkkenhavestriber biodiversitet?

25-05-2018: Naturmøde: TV2 var med da plageånder blev til menneskeføde

Det var naturformidling i højeste gear, da skolebørn i dag tilberedte rågeunger sammen politikere i jægernes telt på Naturmødet i Hirtshals. Rågerne havde børnene selv været med til at skyde i Hjørring by i sidste uge. Se indslaget her.

25-05-2018: Video: Se vores debatter fra Naturmødet

Der har været en travl og begivenhedsrig dag på Naturmødet for Danmarks Jægerforbund. To af debatterne der foregik i jægernes telt om mårhunden og markvildtstriber, livesendte vi på Facebook find dem her.