21-04-2017: Kort nyt til jagttegnskursuslærere

Kort nyt til jagttegnskursuslærere om nye tiltag og hjælp til undervisningen.

21-04-2017: DJ ønsker jagt på arter, som kan tåle det

Kommentar til DOF’s artikel på foreningens hjemmeside angående jagttider: Jagttidsforhandlingerne er i fuld gang. Med baggrund i den bedste tilgængelige viden bliver det diskuteret, hvilke arter der kan bære at blive jaget og i hvor lang tid. Er det ikke biologisk forsvarligt at drive jagt på en art, ønsker Danmarks Jægerforbund naturligvis ikke, at arten jages.

21-04-2017: Ny jagtprøve-generator på jagtprøven.dk

Jagtprøven.dk lancerer nu en jagtprøve-generator, som giver dig som aspirant den bedste mulighed for at træne til jagtprøven.

20-04-2017: Lad dine udvintrede pletter være og få fuld landbrugsstøtte

Foråret har meldt sin ankomst og dermed en travl periode for de danske landbrugere. Det er tid til at komme i marken og sikre de bedste forudsætninger for en god høst. Du behøver dog ikke omlægge de udvintrede pletter for at få fuld landbrugsstøtte.

19-04-2017: Kirsten Skovsby genvalgt til Friluftsrådets bestyrelse

Danmarks Jægerforbunds repræsentant i Friluftsrådets bestyrelse Kirsten Skovsby er i dag blevet genvalgt til endnu to år i bestyrelsen.

18-04-2017: Forbundsmesterskab i bue 2017

Forsøget med et kombineret stævne mellem DJ og FaDB blev en stor succes, og bevirkede et rekordstort deltagerantal i Jægerforbundets forbundsmesterskab i bue 2017.

17-04-2017: Kredsmesterskab Jagthorn 2017

En rigtig aprils-dag blev Kredsmesterskaberne og duelighedsprøver i Jagthorn afholdt for Kreds 7 på en skole i Ølstykke.

12-04-2017: Biodiversitet i agerlandet – udgivelse af fagrapport

Afslutningen af projektet mellem lodsejere i markvildtlavene, Jægerforbundet og Aarhus Universitet er nået, og du kan blandt andet orientere dig om resultaterne i fagrapporten her.