20-06-2018: Natur- og vildtpleje på landbrugsarealer 2018

Forvirrende regler og bureaukrati er ofte den største hindring for, at jægere og landbrugere kaster sig ud i natur- og vildtpleje på landbrugsarealer.

19-06-2018: Pressemeddelelse: Første møde i den nye organisation for stående jagthunde

Det første møde i den nye organisation for stående jagthunde er nu blevet afholdt, og dermed er der kommet de første svar på, hvordan fremtiden ser ud. Det har vi modtaget følgende pressemeddelelse om.

19-06-2018: Rågeungeguf i Lystanlægget

Bynære kolonier med råger skaber ofte problemer for de nærmeste beboere. I Give Jagtforening skyder man rågeungerne, tilbereder dem og byder byens borgere på gratis lækkerier.

18-06-2018: Husk indberetning af udsat fjervildt

Miljøstyrelsens digitale portal til indberetning af udsat fjervildt er nu online. Husk, at al udsætning skal indberettes fra og med i år.