22-05-2018: ”Vildt Gastronomi” skal få danskerne til at spise vildt

En ny landsdækkende forening, ”Vildt Gastronomi” skal få danskernes øjne op for vildtkødet som en kulinarisk og sund i råvare. Vi er nemlig så privilegeret i Danmark, at vildtet nærmest byder sig til lige uden for døren. Nu skal det inviteres ind på tallerkenen.

22-05-2018: ”Vildt Gastronomi” skal få danskerne til at spise vildt

22-05-2018: Vi passer godt på dine data

Den 25. maj 2018 træder den nye EU-persondataforordning i kraft. Med den følger nye regler for, hvordan vi i Danmarks Jægerforbund må og skal håndtere personoplysninger om vores medlemmer. De nye regler betyder samtidig, at du som medlem får nye rettigheder.

22-05-2018: Vi passer godt på dine data

22-05-2018: Sådan udpeges DJs repræsentanter til De Regionale Hjortevildtgrupper

Processen med at udpege Danmarks Jægerforbunds repræsentanter i De Regionale Hjortevildtgrupper til den kommende fireårige periode er godt gang. Læs hvordan processen er, og hvad arbejdet indebærer her.