11-02-2018: Nyt år - nye muligheder

For landmanden er det højsæson for udarbejdelse af mark og gødningsplaner. Ligesom det for vildtplejeren er tid for at planlægge den kommende sæsons vildtplejetiltag. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på de nye muligheder, der er i 2018 for at lave vildtpleje med grundbetaling.

11-02-2018: Regler for regulering af ræv, husskade og krage i februar

11-02-2018: Hensættende jagt i højlandet

Det skotske højland... Stedet hvor mange jægere for alvor bliver sat på prøve i fysisk såvel som jagtlig forstand, og hvor de store oplevelser venter bag hver en bakkekam, bjergtop og skovkant. Her fik jeg min ilddåb som nyjæger.

11-02-2018: Vil du vide mere om markvildt?

På markvildtets helt egen hjemmeside – markvildt.dk er der kommet et nyt tiltag. I menuen i vestre side, har den opmærksomme læser måske bemærket at der er kommet en ny fane ved navn ”Artikler om markvildt”.

09-02-2018: Snart kan du blive riffeljæger uden haglskydeprøven

Med den nye jagtlovsændring, der trådte i kraft 1. januar, er vejen banet for en bekendtgørelsesændring, der giver kommende jægere mulighed for at tage riffel- og bueprøven uden en bestået haglskydeprøve.

09-02-2018: Snart kan du blive riffeljæger uden haglskydeprøven

08-02-2018: Hjemmesiden kører på halv kraft henover weekenden

På grund af flytning af den server, som Jægerforbundets medlemssystem ligger på vil kontaktoplysningerne på hjemmesiden være utilgængelige i en periode hen over weekenden.

08-02-2018: Hjemmesiden kører på halv kraft henover weekenden