06-03-2017: OBS! Nye alderskriterier i ungdomsklasserne

OBS! Nye aldersregler i ungdomsklasserne.

03-03-2017: Heftig debat på kredsmøde på Fyn

Det er flere årtier siden, så mange medlemmer har deltaget i årsmødet på Fyn, og det var ikke kun valget af hovedbestyrelsesmedlem og kredsformand, der tiltrak så mange medlemmer.

03-03-2017: DJ-mærkesag tæt på gennemførelse

Regeringen vil gøre det lettere for landmænd at udlægge naturarealer uden at miste retten til genopdyrkning. Den nye lovændring modtages med stor tilfredshed af Danmarks Jægerforbund, som i flere år har arbejdet for netop det.

03-03-2017: Efteruddannelse af jagthundeinstruktører i det midtjyske

Er du jagthundeinstruktør? Se her - mulighed for efteruddannelse i Stilling v/Skanderborg den 8. og 9. april.

02-03-2017: Hvem bliver Årets jagtforening 2017?

Er det jeres jagtforening, der skal på scenen til Repræsentantskabsmødet 2017 og modtage hæderen som Årets Jagtforening 2017? Læs her hvordan I kommer i betragtning.

02-03-2017: Læs i Jæger i Marts 2017

Jæger 3/2017 er på gaden, og endnu engang er bladet spækket med gode artikler om jagt og alt deromkring. Blandt meget andet kan du dykke ned i et interview med Miljø- og Fødevareminister Esben Lunde Larsen, komme med på reguleringsjagt på en øde ø og læse om ulveparret i Vestjylland.

02-03-2017: Giv mountainbikere udfordrende spor - men tag hensyn til naturen

I kølvandet på Miljø- og fødevareministerens pressemeddelelse om mountainbikere i naturen i går, var hovebestyrelsesmedlem Jens Bjørn Andersen i TV2 Østjylland for at fortælle om jægernes syn på sagen. Du kan se indslaget her.

02-03-2017: Giv mountainbikere udfrodrende spor - men tag hensyn til naturen