05-05-2017: Pas på rålammene!

I den første tid gemmer råerne deres lam, når de forlader dem. En strategi som er udviklet til at beskytte lammene mod prædatorer, men ikke imod landbrugets maskiner.

04-05-2017: Kom med på Sommernaturskole

Endeligt kan vi åbne for årets tilmelding til de populære sommernaturskoler på Sjælland, Fyn og Jylland. Sommerskolerne henvender sig til de 8 til 12-årige med fantastiske naturoplevelser i sommerferien.

03-05-2017: Naturen er presset af landbrugslandet

På Naturmødet den 18.-20. maj er Danmarks Jægerforbund vært ved en række debatter og oplæg. Torsdag er bl.a. styrkelse af naturen i landbrugslandet på dagsordenen. For hvad gør vi egentlig med en natur, som er presset helt i bund af landbruget?

02-05-2017: Hunulven er endegyldigt dokumenteret

Det er nu endegyldigt dokumenteret, at der er en hunulv i Danmark - nærmere betegnet i Vestjylland. Det skriver DCE på deres hjemmeside.

01-05-2017: Læs i Jæger maj 2017

Maj står i bukkejagtens tegn for de fleste jægere - således også i magasinet Jæger. I denne måned finder du blandt andet årets bukketopti og en test af sigtekikkerter. Men vi kommer også rundt om en masse andet, fx et portræt af en ung mand, der lever jægerdrømmen.

28-04-2017: Jagttid for kron- og dåvildt i høring

Miljø- og Fødevareministeren har nu sendt forslagene for jagttider på kronvildt og dåvildt i høring.

27-04-2017: Kom til åbent hus i Jagtens Hus

I det forgangne år har vi holdt flere åbent hus-arrangementer for medlemmer af DJ. Nu er turen kommet til, at vi åbner dørene for alle interesserede, der har lyst til at komme og hilse på os jægere.

27-04-2017: Indbydelse til ERFA-møder

Til juni afholder Danmarks Jægerforbund igen erfarings-møder (ERFA) for jagttegnskursuslærere. Målet for møderne er samtale og dialog mellem jagttegnskursuslærere for at øge vidensniveauet omkring jagttegnsundervisning. Endvidere ønsker Danmarks Jægerforbund respons på undervisningsmaterialet ’Jagttegn’ for at optimere det bedst muligt. Tilmeld dig allerede i dag.