07-03-2017: Kredsmøde på nordjysk vis

Blæsten gik frisk over Limfjordens vande, da de 127 fremmødte deltagere lørdag den 4. marts mødtes til kredsmødet i kreds 1 på Nordjyllands Landbrugsskole. Men det var kun velkomstsangen, der afspejlede vejret udenfor. Indenfor var alt roligt til et hyggeligt kredsmøde.

07-03-2017: Status på revisionen af jagttiderne

Den 15. marts 2017 fremlægger Vildtforvaltningsrådets faglige arbejdsgruppe et udkast til målsætninger for de arter, der kan komme i spil, når jagttiderne revideres. Her får du en status på arbejdet.

07-03-2017: Nyt DJ-hovedbestyrelsesmedlem er valgt i kreds 7

På kredsmødet i kreds 7 blev der valgt et nyt HB-medlem til DJ, en ny HB-suppleant samt en ny kredsformand. Desuden kom emner som strukturelle problemer i kredsen, skydebanekapacitet og Danmarks Jægerforbunds medlemssystem på bordet.

07-03-2017: Tid til tællinger

07-03-2017: Fællesjagt i Horne Asdal markvildtlav

07-03-2017: Nok se, men ikke røre

Marts er årets første forårsmåned, og med forår kommer de første dyrebørn, herunder eksempelvis harekillinger.

06-03-2017: Forsvarsministeriet udbyder jagtretten på 15 arealer

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse udbyder netop nu jagtretten til leje på 15 arealer rundt om i hele Danmark. Du finder udbudsmaterialet her.

06-03-2017: Katte igen i mediernes søgelys

De "vilde tam-katte" får igen spalteplads i medierne. Denne gang er det zoolog ved Aqua i Silkeborg Morten Vissing, der sætter spot på problemet med katte i naturen på TV2 Østjylland. Hovedbestyrelsesmedlem i DJ Jens Bjørn Andersen bakker ham op i indslaget.