29-05-2018: Dansk allemandsret er unødvendig

Fredag den 25. maj til Naturmødet i Hirtshals deltog formanden for Danmarks Jægerforbund, Claus Lind Christensen, i en debat om en mulig indførelse af allemandsret i Danmark. Her gjorde han det klart, at adgangsforholdene til den danske natur generelt er gode, og det er derfor ikke nødvendigt at indføre allemandsret. Det bliver nemlig på bekostning af vildtets tarv.

28-05-2018: Blæs på heden i heden

Det traditionsrige forbundsmesterskab i jagthornsblæsning blev i lørdags afviklet på frilandsmuseet Hjerl Hede med et rekordstort antal deltagere.

26-05-2018: Naturmødet: Giver ”køkkenhavestriber biodiversitet?

Det spørgsmål stillede Danmarks Jægerforbund fredag den 25. maj på Naturmødet i Hirtshals i forbundets eget telt. Lige så vigtig var spørgsmålet om at få genetableret de livsvigtige fødekæder i landbrugslandet af hensyn til fugle og pattedyr. Blandt paneldeltagerne var der enighed om, at det er på høje tid, at man også koncentrerer sig om naturen i landbrugslandet.

25-05-2018: Naturmøde: TV2 var med da plageånder blev til menneskeføde

Det var naturformidling i højeste gear, da skolebørn i dag tilberedte rågeunger sammen politikere i jægernes telt på Naturmødet i Hirtshals. Rågerne havde børnene selv været med til at skyde i Hjørring by i sidste uge. Se indslaget her.