10-05-2017: Ny lov kan give mere natur

Det er en gammel DJ-mærkesag, som nu bliver til lov, når landmændenes genopdyrkningsret gøres permanent. Det kommer til at give mere natur, mener jægerformand Claus Lind Christensen.

09-05-2017: Fornem hæder til Jørgen Vesterdahl

På Jægerforbundets repræsentantskabsmøde havde Claus Lind Christensen den fornøjelse og ære at uddele Jægerforbundets fornemmeste pris til Jørgen Vesterdahl, Dansk Strandjagtforenings sidste formand. Guldnålen blev tildelt på baggrund af Jørgen Vesterdahls ihærdige indsats i forbindelse med sammenlægning af de tre gamle jagtforeninger til Danmarks Jægerforbund i 1992.

09-05-2017: DJ debat på Naturmødet: Er katten for farlig i naturen?

Danmarks Jægerforbund er vært, når debatten går på et af danskernes yndlingskæledyr, som samtidig er en farlig trussel for det vilde dyreliv.

08-05-2017: DJ på Naturmødet: Jagttidernes historie i Danmark

Den jagttidslovgivning, vi kender i dag, har en lang og farverig historie bag sig, med et meget mindre reguleret islæt. Danmarks Jægerforbund er på Naturmødet vært for et oplæg, der kaster lys over den danske jagthistorie gennem generationer.

08-05-2017: DJ på Naturmødet: Har det puls, så skyd – jagttidernes historie i Danmark

Den jagttidslovgivning, vi kender i dag, har en lang historisk hale efter sig, med et meget mindre reguleret islæt. Danmarks Jægerforbund er på Naturmødet vært for et oplæg, der kaster lys over den danske jagthistorie gennem generationer.

08-05-2017: DJ på Naturmødet: Kan en interesseorganisation i Jylland bevare sin politiske indflydelse?

På Naturmødet er Danmarks Jægerforbund vært, når tre direktører fra danske interesseorganisationer deler deres erfaringer med at have hjemme langt fra Borgen.

08-05-2017: DJ debat på Naturmødet: Er vildsvinet velkomment hjem?

På Naturmødet den 19. maj 2017 er Danmarks Jægerforbund vært for en debat om vildsvinets omdiskuterede hjemkomst til Danmark. Er vildsvinet velkomment i vores natur?

07-05-2017: Gode råd om haglskydning

Sådan får du fundamentet til en god skydestil og højner chancen for at ramme og dermed for at bestå haglprøven.