27-06-2018: Foreløbig vildtudbyttestatistik 2017/18: Tilbagegang i vildtudbyttet

Nationalt Center for Miljø og Energi (DCE) har netop udsendt den foreløbige vildtudbyttestatistik for jagtsæsonen 2017/18. Her opleves tilbagegang i vildtudbyttet for blandt andet råvildt, markvildt og flere svømme- og dykænder.

27-06-2018: Tilmeld dig jagthundeinstruktør-uddannelsen øst for Storebælt

Flere og flere jagtforeninger oplever en voksende interesse for deres hundetræning. Mangler jeres forening nye instruktører, er der netop nu åben for tilmelding til jagthundeinstruktøruddannelsen.

27-06-2018: Tilmeld dig jagthundeinstruktøruddannelsen øst for Storebælt

25-06-2018: Ekstraordinært møde i Vildtforvaltningsrådet om ulv

En revision af ulveforvaltningsplanen er under udarbejdelse, og inden sommerferien forventes det at miljø- og fødevareministeren udsender en version 2 af forvaltningsplanen for ulv. Derfor træder vildtforvaltningsrådet ekstraordinært sammen den 3. juli for at drøfte Rådets endelige indstilling.

25-06-2018: Ekstraordinært møde i Vildtforvaltningsrådet om ulv