17-03-2017: Vinderklasseprøver - Forår 2017

Så er tilmeldingen til Danmarks Jægerforbunds sidste to vinderklasseprøver slut og kataloger over de sidste to prøver på plads.

17-03-2017: Vinderklasseprøver - Forår 2016

16-03-2017: VFR: Beslutning om buejagt fanget i bureaukrati

Formanden for Danmarks Jægerforbund udtrykker skarp kritik af Miljøstyrelsen, som først nu er i gang med at afklare den juridiske proces, der kan gøre det muligt at tillade buejagt på større hjortevildt. Konsekvensen bliver en stærkt forsinket afgørelse på spørgsmålet. Det stod klart efter martsmødet i Vildtforvaltningsrådet.

14-03-2017: Våbendirektiv vedtaget i EU-Parlamentet

I dag den 14. marts 2017 blev den længe ventede revision af EU-våbendirektivet godkendt i EU-Parlamentet. Der vil efter al sandsynlighed ikke ske ændringer for danske jægere.

14-03-2017: Snyd at springe ved siden af

Faldet i medlemstallet i Kreds 6 i almindelighed og DJ i særdeleshed var den røde tråd på kredsmødet på Møn 11. marts.

13-03-2017: Dagsorden til VFR-mødet i marts

Vildtforvaltningsrådet afholder sit næste møde onsdag den 15. marts. Dagsordenen til mødet er nu offentliggjort, og som sædvanlig præsenterer og kommenterer vi forud for mødet de centrale dagsordenspunkter.

13-03-2017: En festdag på flødeskumsfronten

I modsætning til tidligere år blev kredsmødet i Kreds 4 i år afholdt som et aftenarrangement. Dagsordenens punkter blev afviklet i en rolig og konstruktiv stemning, der understregede, at kredsen arbejder støt og solidt på de områder, den varetager.

13-03-2017: Beretning fra kredsmødet 2017

På kredsmødet blev der valgt et nyt HB-medlem til DJ, en ny HB-suppleant samt en ny kredsformand. Desuden kom emner som strukturelle problemer i kredsen, skydebanekapacitet og Danmarks Jægerforbunds medlemssystem på bordet