16-05-2017: Stemningsbilleder fra bukkepral i Jagtens Hus

Den 16. maj blev fejret i Jagtens Hus med bukkepral. Vi fik besøg af en skovbørnehave, som både fik svar på en masse spørgsmål og smagt en buk. Se stemningsbilleder fra dagen her.

16-05-2017: Se med direkte fra bukkepral

Se med direkte fra bukkepral uden for Jagtens Hus på Facebook

13-05-2017: Jagtens løsarbejder

Ordinær knægt med ekstraordinære drømme: Søren Leegaard Fuhlendorff drømmer om at arbejde med jagt på fuld tid og rejse fra land til land – fra jagteventyr til jagteventyr. Jæger har besøgt ham i den tørre, støvede og glohede australske outback.

11-05-2017: Find din nærmeste schweisshundefører via sms

Årets travleste dag for schweisshundeførerne nærmer sig, og måske er det på sin plads med en påmindelse om, at du kan finde den nærmeste schweisshundefører via sms. Send hund + postnummer til 1220.

11-05-2017: Råvildtsygen: Nye undersøgelser på vej?

En temaaften om ”Den fynske råvildtsyge” med 118 tilmeldte deltagere gav det indtryk, at dette uvæsen på ingen måde er hverken overstået eller begrænset til Fyn længere. Hovedbestyrelsesmedlem i Danmarks Jægerforbund, Norbert Ravnsbæk, lagde op til, at der bør komme nye og grundige undersøgelser af, hvad det er som forårsager dyrenes død.

11-05-2017: Jægerne leder efter Pablo

Landets største sammenslutning af hundeejere Danmarks Jægerforbund opfordrer sine medlemmer til at lede efter den stjålne narkohund Pablo.

11-05-2017: Samarbejde sikrer nyt spændende hundetiltag

Tæt samarbejde sikrer nyt spændende hunde tiltag på Jagt & Outdoor messen 2018

11-05-2017: Læs programmet for FM i jagthorn 2017

I forbindelse med afholdelsen af dette års forbundsmesterskab i jagthorn, som afholdes i Reventlowparken på Lolland, har Danmarks Jægerforbund i samarbejde med Nakskov Jagthornsblæsere netop udsendt det 28 siders store katalog, der skal hjælpe med at informere og vejlede de mange deltagere og besøgende.