22-03-2017: Procedure for høringssvar til DJU

DJU's procedure for høringssvar.

20-03-2017: Åbent Hus i skytteforeninger: Flyt din grænse

Danske skytteforeninger holder Åbent Hus den 22. april og introducerer en ny kikkertklasse for jægere. Hank op i riffel og skydestok, og tag gerne din jagtkammerat med!

20-03-2017: Kan ikke flyvefærdige ænder flyve?

Kredsmøde i kreds 2: Kendskab til- og overholdelse af landets love og regler, god opførsel både på reviret og på de sociale medier, nærhed i organisationen og inklusion af nyjægere i foreninger og konsortier – der var rigeligt at forholde sig til og også tage med hjem til debat i jagtforeningerne efter kredsmødet.

20-03-2017: Mange emner på dagsordenen

20-03-2017: Nyt fra kredsbestyrelsen

Kredsbestyrelsen afholdte konstituerende møde torsdag d.16 marts. Her blev det besluttet at udfylde de 4 ledige poster i KB med gode folk fra hele kredsen.

17-03-2017: Ny folder om natur- og vildtpleje på landbrugsarealer

Vi oplever at landmændene rigtig gerne vil gøre noget for naturen, men ofte fanges virkelysten i myter og usikkerhed om, hvad man må og ikke må. Derfor har Danmarks Jægerforbund taget initiativ til i samarbejde med SEGES, at udarbejde en folder om natur- og vildtpleje på landbrugsarealer.

17-03-2017: DJ's artsleksikon er i luften

Danmarks Jægerforbund har viet en sektion på hjemmesiden til et artsleksikon. Her kan du lære mere om en række udvalgte danske vildtarter og DJ's holdning til dem.

17-03-2017: Årets Vingeundersøgelse er afsluttet: 13.986 vinger

Vi har med udgangen af februar måned nu afsluttet vingeundersøgelsen for sæsonen 2016/17. Det samlede resultat blev i alt 13.986 vinger. I forhold til sidste sæson blev landsresultatet en smule bedre, da vi sidste år endte på 13.191 vinger.