07-04-2017: Auktion over unikke jagtoplevelser

Igen i år afholder herregårdsjægernes forening en auktion over unikke jagtoplevelser, som alle kan byde på. Og i lighed med tidligere år er det Jægernes Naturfond, der nyder godt af overskuddet.

06-04-2017: Test af lyddæmper: Hvilken skal jeg købe? i Jæger 4/2017

I vores store test af lyddæmpere i Jæger april 2017 har der desværre sneget sig en fejl med i priserne. Du kan læse hele testen her - med de korrekte priser. Du kan også se vores film om lyddæmperens indvirkning på rekyl.

04-04-2017: Nye regler for Nordisk kombinationsskydning

Nye regler for Nordisk kombinationsskydning

03-04-2017: Placeringen af FM i jagthorn 2018 er nu på plads

Placeringen af FM i jagthorn 2018 er nu på plads - Efter en forespørgsel blandt landets blæsergrupper, er det nu besluttet at forbundsmesterskabet i jagthorn 2018 skal afholdes på Frilandsmuseet Hjerl Hede.

03-04-2017: DJ's formand til frivillig jagtprøve

Lørdag d. 1. april afholdt kreds 4 frivillig jagtprøve på Randbøl skydebane. 52 kursister var mødt op på dagen for at teste, om de er klar til forårets ordinære jagtprøver - heriblandt jægerforbundets formand, Claus Lind Christensen.

03-04-2017: Lad dine udvintrede pletter være og få fuld landbrugsstøtte (1)

Foråret har meldt sin ankomst og dermed en travl periode for de danske landbrugere. Det er tid til at komme i marken og sikre de bedste forudsætninger for en god høst.

03-04-2017: Insekter og markdrift

April er såtid. Lærkesang og vibefløjt fylder luften og er man lidt heldig kan man også opleve agerhønsene i hidsige kampe om territorier.

03-04-2017: Hvad er lysåben vegetation?

Den lysåbne vegetationstype er især vigtig for agerhøns og hønsefugle generelt, da det er her deres kyllinger kan finde den proteinrige føde de har brug for i deres første leveuger.