26-02-2018: Hav udstyret i orden

Grundig forberedelse er altid godt – ikke mindst, når man begiver sig ud på fjerne jagtmarker. Hvis man kender jagtskikkene på rejsemålet, terrænets beskaffenhed, de klimatiske forhold og det vildt, man skal jage, er man godt på vej.

26-02-2018: Hav udstyret i orden

25-02-2018: Debutanter på strandjagt

Selv om strandjagt kan være en barsk omgang, besluttede to unge kvinder sig for at prøve kræfter med jagtformen – Jægers udsendte var med!

25-02-2018: Debutanter på strandjagt

23-02-2018: Jægerforbundets krans til H.K.H. Prins Henriks bisættelse

Jægerforbundet bidrog med en krans til H.K.H. Prins Henriks bisættelse på vegne af vores medlemmer. H.K.H. Prins Henrik var protektor for forbundet.

23-02-2018: Jægerforbundets krans til H.K.H. Prins Henriks bisættelse

23-02-2018: Få indsigt i EU’s indflydelse på jagten i Danmark

Hvorfor kan der ikke fastsættes jagttid på bramgås og ulv? Hvordan kan vi få mere indflydelse på naturdirektiverne og EU’s landbrugspolitik? Få svar på disse spørgsmål og mange flere, når et skarpt panel i Jagtens Hus den 12. april debatterer og gør os klogere på EU’s indflydelse på jagten i Danmark.

23-02-2018: Få indsigt i EU’s indflydelse på jagten i Danmark