07-06-2018: Kan det betale sig at arbejde frivilligt? Ja (Bliv) NaturligVis!

Når man slår ordet nørd op i en ordbog, står der, at en nørd er et slangudtryk for en person med en stor interesse for et enkelt eller fle-re emner. Nørd er derfor en passende beteg-nelse for samtlige frivillige, jeg har mødt i projektet Bliv Naturligvis.

07-06-2018: Video: Test af skydebriller

Danmarks Jægerforbund testede forleden skydebriller i en uofficiel test. Der blev skudt på både fem og ti meter, som brillerne klarede uden problemer. Skal du på jagt eller skydebane, så overvej at invester i et par ballistisk godkendte skydebriller.

06-06-2018: Ulven til debat på Naturmødet

Ulvens berettigelse i den danske natur er et omdiskuteret emne i øjeblikket. Derfor blev det også vendt og drejet til Naturmødet 2018 i Hirtshals. Formanden for Danmarks Jægerforbund, Claus Lind Christensen, deltog i flere debatter, hvor han gjorde det klart, at Jægerforbundets natursyn giver plads til en hjemmehørende art som ulven, selvom det ikke er uden udfordringer.

06-06-2018: Ulven til debat på Naturmødet