11-06-2018: Debat om opfordring til ulovligheder

I sidste uge nåede debatten om opfordringer til ulovligheder – specielt med hensyn til ulven – nye højder. Sagen blev behandlet på hovedbestyrelsesmødet, som man siden i fredags har kunnet læse her på hjemmesiden.

11-06-2018: Debat om opfordring til ulovligheder

08-06-2018: Jægerforbundet tager skarpt afstand fra ulveudtalelser

I dagens medier raser en voldsom debat om, hvordan et medlem fra en lokal jagtforening rådgiver om, hvordan en ulv kan skydes, uden at det får konsekvenser for lovbryderen. Fra Danmarks Jægerforbunds side tages der naturligvis skarpt afstand fra den ulovlighed, der opfordres til.

08-06-2018: Video: Fra grovpartering til grill

Se vores film, der giver dig kyndig vejledning om grovpartering og udskæring af råvildt. Og gode råd til at få dit vildtkød korrekt og hygiejnisk op i din gryde - eller ud på grillen