20-06-2017: Jægertsporting KM kreds 7

Søndag d.18 juni afholdte kreds 7 den årlige kvalifikation i Jægersporting.
Arrangementet blev afholdt i Skovbo Jagtforening.

20-06-2017: FM i jagtsti: Tronskifte

Da Danmarks Jægerforbund afviklede sit forbundsmesterskab i jagtsti lørdag den 17. juni, måtte de sidste otte års mestre fra kreds 4 vige pladsen til et sejt trekløver fra Nordjylland. Også individuelt var en 1’er i front, da Ivar Høst – eneste vildtkonsulent, som deltager i FM i jagtsti – fik en ret klar sejr.

16-06-2017: Besøgscentret holder sommeråbent

Besøgscentret for Danmarks vilde dyr og deres levesteder holder sommeråbent i år. Centret formidler jagt og natur og er et godt udgangspunkt for naturoplevelser for hele familien i området omkring Jagtens Hus og Kalø Vig.

16-06-2017: DJ og mågerne indtager Bornholm

I et forsøg på at skabe opmærksomhed omkring måge-problematikken på Folkemødet har DJ-formand Claus Lind Christensen indtaget Bornholm med 15 døde måger, der bliver til politikerforkost.

15-06-2017: Reviderede reservatbekendtgørelser

Efter en længere ændringsperiode er de reviderede reservatbekendtgørelser klar til at træde i kraft pr. 1. juli 2017. Du kan se bekendtgørelserne her.

15-06-2017: Forsøgsordning med falkejagt er godt på vej

Meget tyder på at danske falkonerer igen vil kunne udøve deres jagtform i Danmark. Der tegner sig nemlig en flertal i folketinget for jagtformen med miljø- og fødevareministeren i front.

14-06-2017: Tunge emner behandlet på VFR-mødet

Som vi beskrev i sidste uge var der lagt op til drøftelse af mange spændende emner på Vildtforvaltningsrådets møde tirsdag den 13. juni. Ikke mindst evaluering af udsætningsaftalen, revision af jagttiderne, falkejagt og buejagt på de større hjortevildtarter.

14-06-2017: Jægerne bevarer mulighederne for udsætning

Vildtforvaltningsrådet har afleveret sin indstilling til miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen, som, hvis den bliver fulgt af ministeren, betyder, at de danske jægere fortsat kan udsætte fasaner, agerhøns og gråænder.