11-04-2017: Opdateret folder om natur- og vildtpleje på landbrugsarealer

Danmarks Jægerforbund har i samarbejde med forlaget SEGES, lavet en opdatering af folderen om natur- og vildtpleje på landbrugsarealer.

11-04-2017: Nyjæger-magasin

I maj udkommer der sammen med Jæger et Nyjæger-magasin. I den forbindelse vil der være god mulighed for at slå et slag for foreningernes tilbud til de nye jægere og byde dem velkommen i foreningerne landet over.

11-04-2017: Nye prøve-nul til jagttegnsundervisning

agtprøver til undervisningen er nu igen klar på netbutikken ved jagtprøven.dk

11-04-2017: Resultater, DJ's vinderklasseprøver forår 2017

Så har vi resultaterne klar fra forårets 4 vinderklasseprøver.

10-04-2017: Invitationer til FM i jagthorn er nu sendt ud

Invitationer til FM i jagthorn er nu sendt ud

07-04-2017: Hjælp – min foreningsmeddelelse er væk fra aktivitetsoversigten…

Vi ser, at rigtig mange af jer benytter foreningsmeddelelserne, hvilket er dejligt. Men nogle af jer oplever også, at de forsvinder fra aktivitetsoversigten - til trods for, at I har sat en slutdato langt henne i efteråret.

07-04-2017: Ny procedure om halvautomatiske våben

Hvis du vil have tilladelse til en halvautomatisk riffel, skal du skriftligt kunne dokumentere behovet over for politiets administrative centre – tidligere var det mundtligt. Får du afslag på en ansøgning om en tilladelse til en halvautomatisk riffel, så hører Danmarks Jægerforbund meget gerne fra dig.

07-04-2017: Hjælp Danmarks Jægerforbund med at finde udstoppede dyr

Vil du hjælpe Danmarks Jægerforbund i arbejdet med at fortælle og formidle om jagt og natur til Familien Danmark? Så har du muligheden for at bidrage til udviklingen af vores besøgscenter.