21-04-2017: Ny jagtprøve-generator på jagtprøven.dk

Jagtprøven.dk lancerer nu en jagtprøve-generator, som giver dig som aspirant den bedste mulighed for at træne til jagtprøven.

20-04-2017: Lad dine udvintrede pletter være og få fuld landbrugsstøtte

Foråret har meldt sin ankomst og dermed en travl periode for de danske landbrugere. Det er tid til at komme i marken og sikre de bedste forudsætninger for en god høst. Du behøver dog ikke omlægge de udvintrede pletter for at få fuld landbrugsstøtte.

19-04-2017: Kirsten Skovsby genvalgt til Friluftsrådets bestyrelse

Danmarks Jægerforbunds repræsentant i Friluftsrådets bestyrelse Kirsten Skovsby er i dag blevet genvalgt til endnu to år i bestyrelsen.

18-04-2017: Forbundsmesterskab i bue 2017

Forsøget med et kombineret stævne mellem DJ og FaDB blev en stor succes, og bevirkede et rekordstort deltagerantal i Jægerforbundets forbundsmesterskab i bue 2017.

17-04-2017: Kredsmesterskab Jagthorn 2017

En rigtig aprils-dag blev Kredsmesterskaberne og duelighedsprøver i Jagthorn afholdt for Kreds 7 på en skole i Ølstykke.

12-04-2017: Biodiversitet i agerlandet – udgivelse af fagrapport

Afslutningen af projektet mellem lodsejere i markvildtlavene, Jægerforbundet og Aarhus Universitet er nået, og du kan blandt andet orientere dig om resultaterne i fagrapporten her.

11-04-2017: Jagtprøver til undervisningen er nu igen klar på netbutikken ved jagtprøven.dk

Salget af prøve-nul serien til jagttegnsundervisningen er gået over alt forventning, og lageret har en kort periode været tømt. Der er nu prøver på lager igen.

11-04-2017: Nyt Nyjæger-magasin

I maj udkommer der sammen med Jæger et Nyjæger-magasin. I den forbindelse vil der være god mulighed for at slå et slag for foreningernes tilbud til de nye jægere og byde dem velkommen i foreningerne landet over.